Hocam çok sıkıntılı alışveriş olmuş sen iade et bugün akşama doğru pc hocası yeni sistem çıkaracak onu alırsınBunlar benim seçtiğim malzemeler. Sen kendin bana yazmışsın seçtiğim malzemeleri bu arada hala gelip 3700x parası verdi falan diyor. Çok fazla uzatmak istemiyorum ben seni Allaha havale ediyorum. Dolandırıcıya dolandırıcı derim ki başkalarınında başı ağrımasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ben bilmiyorum komşudur dedik güvendik sıfır dediler parçaların kutuları bile verilmedi.
Bilader hakkında bir tane olumlu yorum yok 2 3 kişide problem yaşamış önce onları aydınlatta bizde bilgi sahibi olalım yoksa forumda konu açıp senden alışveriş yapmamalarını rica edecegim insanlardan.Sen okadar karaktersizsinki ki .Gelip kasayı iki saat dükkanda test ederek alıyorsun. İşlemci farklı olduğunu kabul ederek alıyorsun. Sonra çıkıp dolandırdılar diye fake hesaplarla saldıyorsun. Hangi dolandırıcık yönteminde bir ürünü mağazada iki saat test etme durumu var. Yoka gamercentreel yok başka mağaza iftiraları atıp durma. Beni birisi dolandırsa gidip onların mağazalarını başına yıkarım. Madem haklısın gel mağazaya.Niye gelip hakkını arıyamıyorsun. Buradan fake hesaplarla saldırma. Delikanlı ol .Madem dolandırdık al polisi gel mağazaya. Git tüketici hakem heyetine. Git savcılığa .Bunları yapıcak cesaretin yok. Senin bana tek kuruşun geçmedi. 3700X işlemci parası vererek aldın kasayı .Şimdi kalkıpta 5600x vermediler diye iftira atma
Bilader hakkında bir tane olumlu yorum yok 2 3 kişide problem yaşamış önce onları aydınlatta bizde bilgi sahibi olalım yoksa forumda konu açıp senden alışveriş yapmamalarını rica edecegim insanlardan.