Neler Yeni

Andromeda teknoloji mağazası nedir

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bunlar benim seçtiğim malzemeler. Sen kendin bana yazmışsın seçtiğim malzemeleri bu arada hala gelip 3700x parası verdi falan diyor. Çok fazla uzatmak istemiyorum ben seni Allaha havale ediyorum. Dolandırıcıya dolandırıcı derim ki başkalarınında başı ağrımasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben bilmiyorum komşudur dedik güvendik sıfır dediler parçaların kutuları bile verilmedi. 😂
Hocam çok sıkıntılı alışveriş olmuş sen iade et bugün akşama doğru pc hocası yeni sistem çıkaracak onu alırsın

Gerçekten çok enterasan adamsın. Bir işlemci için koparmadığın kıyamet kalmadı. Sanki adama zorla sistem sattık. Mağazaya gelip 2 saat inceleyip aldın. İşlemciyide farklı işlemci olduğunu kabul ederek aldın . Ryzen 5 5600x yerine Ryzen 7 3700x aldın. Sanki iki işlemci arasında atla deve var. Ayrıca işlemci geldiğinde gel dedikten bir ay sonra arayıp köye gittim diyen sen değilmisin. Hangi mağaza sana 1 ay ürün ayırıyor söylermisin.

Sizin aranızdaki mevzuyu bilmiyorum ama ben bugun o mağazadan ekran kartı takası yaptık. Kendisi yoktu. Babası vardı .Test etme imkanı verdiler sağolsun. Kart sıfır ve uygun fiyatlıydı. Ben memnun kaldım. Yer bana biraz uzaktık ama zahmetime değdi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Ahmet Acuner
O adam dolandırıcı. 2. el şeyleri sıfır diye millete iteliyor. Bir de insanlarla yüzleşmemek için sadece babası açıyor dükkanı adam yok. Dakika başı zaten ismi değişiyor. 2. fiyatı olarak uygunsa al yoksa sıfır hiçbir şey yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alperen Yurtseven
Şahısın babasından 165 hz monitör aldım . Kendisi sorunsuz ve sıfır üründür diyerek satış yaptı. Ama monitöre ölü piksel testi yaptığımda 3 tane bozuk piksel çıktı. Ayrıyetten monitörün 165 hz ini kullanamıyorum 165 hzi bozuk 144 sadece düzgün gibi. Sakın burdan alışveriş yapmayın. Nitelikli dolandırıcı bunlar. Yazıklar olsun! MAĞDURUM !!! BÖYLE ESNAFLIK OLMAZZ...

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Burak küçüksubaşı
Bu şahıs hakkında bir konu açın ve alışveriş yapılmamasını sağlayın o halde. @ANDROMEDA TEKNOLOJİ insanların ahını alma tepetaklak olursunuz bir gün yazık sıfır diye 2.el ürün satıyormuşsunuz adam 165 hz monitör almış 144 cıkmış 3 tane ölü piksel varmış nasıl vicdanınız rahat ediyor acaba.

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Ahmet Acuner
Adamlar bir de o kadar karaktersiz ki babası sürekli Allah işini rast getirsin Allah'a emanet vs. diyor. Milleti tokatlıyorlar bir de utanmadan Allah'ın ismini ağızlarına alıyorlar.

Sen okadar karaktersizsinki ki .Gelip kasayı iki saat dükkanda test ederek alıyorsun. İşlemci farklı olduğunu kabul ederek alıyorsun. Sonra çıkıp dolandırdılar diye fake hesaplarla saldıyorsun. Hangi dolandırıcık yönteminde bir ürünü mağazada iki saat test etme durumu var. Yoka gamercentreel yok başka mağaza iftiraları atıp durma. Beni birisi dolandırsa gidip onların mağazalarını başına yıkarım. Madem haklısın gel mağazaya.Niye gelip hakkını arıyamıyorsun. Buradan fake hesaplarla saldırma. Delikanlı ol .Madem dolandırdık al polisi gel mağazaya. Git tüketici hakem heyetine. Git savcılığa .Bunları yapıcak cesaretin yok. Senin bana tek kuruşun geçmedi. 3700X işlemci parası vererek aldın kasayı .Şimdi kalkıpta 5600x vermediler diye iftira atma

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Burak küçüksubaşı
Sen okadar karaktersizsinki ki .Gelip kasayı iki saat dükkanda test ederek alıyorsun. İşlemci farklı olduğunu kabul ederek alıyorsun. Sonra çıkıp dolandırdılar diye fake hesaplarla saldıyorsun. Hangi dolandırıcık yönteminde bir ürünü mağazada iki saat test etme durumu var. Yoka gamercentreel yok başka mağaza iftiraları atıp durma. Beni birisi dolandırsa gidip onların mağazalarını başına yıkarım. Madem haklısın gel mağazaya.Niye gelip hakkını arıyamıyorsun. Buradan fake hesaplarla saldırma. Delikanlı ol .Madem dolandırdık al polisi gel mağazaya. Git tüketici hakem heyetine. Git savcılığa .Bunları yapıcak cesaretin yok. Senin bana tek kuruşun geçmedi. 3700X işlemci parası vererek aldın kasayı .Şimdi kalkıpta 5600x vermediler diye iftira atma
Bilader hakkında bir tane olumlu yorum yok 2 3 kişide problem yaşamış önce onları aydınlatta bizde bilgi sahibi olalım yoksa forumda konu açıp senden alışveriş yapmamalarını rica edecegim insanlardan.

Senin fake hesaplarla saldırman bana zarar vermez. Tüm ilanlarımızda bu açıklamalar var
ÜRÜNÜ GELİP MAĞAZAMIZDA SATIN ALABİLİRSİNİZ.

TEST ETMEK İSTEYEN MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN HAZIR KURULU SİSTEMİMİZ MEVCUT OLUP ÜRÜNÜ DİLEDİĞİNİZ KADAR TEST EDEREK DE ALABİLİRSİNİZ.

MAĞAZAMIZI GELME ŞANSI OLMAYAN MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN SADECE İSTANBUL İÇİ GEÇERLİ KURYE İLE ÜCRETSİZ TESLİMAT YAPABİLİRİZ. KURYE EVİNİZE YADA İŞ YERİNİZE GELİP ÜRÜNÜ SİZLERE TESLİM EDER.

Bizim müşterilerimiz mağazaya gelip ürünü görüp inceleyip alıyorlar. Evlerine kadar mal gönderiyorum. Kendinden süphesi olan adam bunları yazmaz ilan açıklamalarına

Bilader hakkında bir tane olumlu yorum yok 2 3 kişide problem yaşamış önce onları aydınlatta bizde bilgi sahibi olalım yoksa forumda konu açıp senden alışveriş yapmamalarını rica edecegim insanlardan.

belirttiği mağazaların bizle ilgisi yok. Bu konuya bu kadar dahilsin gel o zaman mağazaya gör bizi .Sonra bir çakalın yorumları ile saldırma . Bizle hiçbir etkileşimin olmamış sanki dolandırmışız ağızı ila konuşuyorsun. Bir mağduriyetin varsa ispatla yoksa hiçbir alışverişin olmadığı bir mağazaya birisinin olumsuz yorumları için saldırma. Ayrıca allahtan korkun varsa olumlu yorumda bulunan bir sürü insan var onlarım mesajlarını görmeyip kalkıp tek bir çakalın mesajı ile bize saldıyorsun başka amacın var demektir.

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,524
Üyeler
164,157
Son üye
Deniz94