M Metmosby 80+ Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 29 Reaksiyon skoru 4 9 Temmuz 2025 #1 Masaüstü bilgisayarımı satmak istiyorum. İlanla falan uğraşmadan Ankara'da ölü fiyat vermeden alan bir yer var mı?
Masaüstü bilgisayarımı satmak istiyorum. İlanla falan uğraşmadan Ankara'da ölü fiyat vermeden alan bir yer var mı?
Volkan:/ 80+ Gold Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 7,527 Reaksiyon skoru 2,753 9 Temmuz 2025 #2 Metmosby yazmış: Masaüstü bilgisayarımı satmak istiyorum. İlanla falan uğraşmadan Ankara'da ölü fiyat vermeden alan bir yer var mı? Devamı için tıklayın... sence ölü fiyata almayacak esnaf varmı bu ülkede güldürme allah aşkına normal ilanlara bakan adamlar bile ölücü
Metmosby yazmış: Masaüstü bilgisayarımı satmak istiyorum. İlanla falan uğraşmadan Ankara'da ölü fiyat vermeden alan bir yer var mı? Devamı için tıklayın... sence ölü fiyata almayacak esnaf varmı bu ülkede güldürme allah aşkına normal ilanlara bakan adamlar bile ölücü
nuheu 80+ Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 323 Reaksiyon skoru 133 9 Temmuz 2025 #3 Ankaradayım sisteminden soğutucu fln satacaksan alabilirim özellikleri ne sisteminin