ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,599
Antec NX290 Rainbow Fanlı Temperli Camlı Mid Tower Mesh Siyah Gaming Kasa
elba j330 mu bu mu sence hocam haziran 20 de bi kasa alacam(hepsipara,kupon,puanla) fazla parçalarla bi sistem çıkaracamAntec NX290 Rainbow Fanlı Temperli Camlı Mid Tower Mesh Siyah Gaming Kasa
Önü tam mesh olsa tadından yenmezAntec NX290 Rainbow Fanlı Temperli Camlı Mid Tower Mesh Siyah Gaming Kasa
ben siyah yapacam da onun usb çıkışları yan camın orada kasa tasarımı hoş duruyor. fanlar dandik gibi ama usb ile tuşlar yanda olması dezavantaj olabilir mi onu düşünüyorum. benim masa göre kasa solda kalıyorBilemedim ki ya onun beyazı indirimdeydi. Beyazı da hoş duruyordu haa
j330 un incelemesi olsa aslında güzel duruyor ama tek bir adet fotosu var başkada bir şey bulamadımelba j330 mu bu mu sence hocam haziran 20 de bi kasa alacam(hepsipara,kupon,puanla) fazla parçalarla bi sistem çıkaracam![]()
Bende de tam tersi hocam kasa sağda o yüzden benim işime geliyorben siyah yapacam da onun usb çıkışları yan camın orada kasa tasarımı hoş duruyor. fanlar dandik gibi ama usb ile tuşlar yanda olması dezavantaj olabilir mi onu düşünüyorum. benim masa göre kasa solda kalıyor![]()
ben alırsam foruma fotoğraflar ile özet bi inceleme geçerim. sadece aklıma takılan tuşlar ile usb çıkışlar yan camın oraya yatay şekilde bırakılmış o düşündürdüj330 un incelemesi olsa aslında güzel duruyor ama tek bir adet fotosu var başkada bir şey bulamadım
hocam sen fps oyuncusu değilsin anlaşılanBende de tam tersi hocam kasa sağda o yüzden benim işime geliyor
Valla ben olsam onu alırdım ya sanırım zaten fiyat farkı az aradaki
benim kasa monitörden de yukarda aşağıda olması daha iyiben alırsam foruma fotoğraflar ile özet bi inceleme geçerim. sadece aklıma takılan tuşlar ile usb çıkışlar yan camın oraya yatay şekilde bırakılmış o düşündürdü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam sen fps oyuncusu değilsin anlaşılan![]()
bende var j330 ama kasalardan pek anlamam o yuzden bir incelemeye falan girismem zor.elba j330 mu bu mu sence hocam haziran 20 de bi kasa alacam(hepsipara,kupon,puanla) fazla parçalarla bi sistem çıkaracam![]()
1-fanlar kontrol kumandayla mı yoksa anakartla da kontrol edebiliyor muyuz yani 3pin bağlantısı var mı ?bende var j330 ama kasalardan pek anlamam o yuzden bir incelemeye falan girismem zor.
genel olarak memnunum su an 5700x3d thermalright peerless assassin 120 ile kullaniyorum yuk altinda default curvede 70i gecmiyor, gpu da 4070 asus dual max 74 gordu 1-1.5 saat stress test altinda ama curve ile sanirim cok daha dusuk elde ederim bilmiyorum. bnce ok bir kasa fanlar da kontrol edilebilir rgb bircok renk secenegi fln var. gorsel isterseniz ekleyebilirim
Evet hocamben alırsam foruma fotoğraflar ile özet bi inceleme geçerim. sadece aklıma takılan tuşlar ile usb çıkışlar yan camın oraya yatay şekilde bırakılmış o düşündürdü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam sen fps oyuncusu değilsin anlaşılan![]()