akın Sarıtaş
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
- Konu Sahibi Konu Sahibi
gördüğüm bilgilerde 27inç aşağısını tavsiye etmiyorlar zaten . bilgi için teşekkür ederim2k 27 inç daha iyi olur zaten.
gördüğüm bilgilerde 27inç aşağısını tavsiye etmiyorlar zaten . bilgi için teşekkür ederim2k 27 inç daha iyi olur zaten.
Hocam 2070 supere 2k monitör aşmak ne kadar doğru bilemedim fps düşük olabilir ama karar seninnvdia 2070 süper işlemci amd daha almadım ama sistemi topluyorum yarın bu gün vericem sipariş zotac 2070 süper
0.5 ms yine 3-4 ms mi tekabul ediyor yine :CTamamdır bu monitörü alabilirsiniz bu arada 1ms (MPRT) = 3-4ms (GTG) bunuda söyleyeyim dedim.
çok özür dilerim 4070 süper 2070 nerden çıktı XDHocam 2070 supere 2k monitör aşmak ne kadar doğru bilemedim fps düşük olabilir ama karar senin
0.5ms ile 1ms arası çok fark edilmez zaten ama 0.5ms daha iyi tabikii.0.5 ms yine 3-4 ms mi tekabul ediyor yine :C
Tamam hocam o zaman al geç monitörü0.5 ms yine 3-4 ms mi tekabul ediyor yine :C
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok özür dilerim 4070 süper 2070 nerden çıktı XD
o ekran kartı 2k için zaten hayırlı olsun.0.5 ms yine 3-4 ms mi tekabul ediyor yine :C
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok özür dilerim 4070 süper 2070 nerden çıktı XD
Selamlar aldınız mı monitörü gelişmeler ne durumda aynı monitörü almayı düşünüyorumdabeyler verdiğiniz bilgiler için fikirler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum cansınız <3
Kral aldım aktif olarakta kullanıyorum . Monitör güzel ama CS2 gibi oyunlar oynanmıyor fazla büyük olduğundan ve ben bir ısınma sorunu yaşıyorum monitör baya baya ısınıyor benlik bir sorunmu bilmiyorum ama en büyük eksi bana göre ısınma onun dışında güzel monitör. Bide hoparlör olsa tadından yenmez.Selamlar aldınız mı monitörü gelişmeler ne durumda aynı monitörü almayı düşünüyorumda
İlginç neden ısınıyor acaba şaşırdımKral aldım aktif olarakta kullanıyorum . Monitör güzel ama CS2 gibi oyunlar oynanmıyor fazla büyük olduğundan ve ben bir ısınma sorunu yaşıyorum monitör baya baya ısınıyor benlik bir sorunmu bilmiyorum ama en büyük eksi bana göre ısınma onun dışında güzel monitör. Bide hoparlör olsa tadından yenmez.
Güç kaynağı içinde olduğundan sanırım dışarda bir adaptörü yok tak çalıştır bir ürün sanıyorum ki ondanİlginç neden ısınıyor acaba şaşırdım
Hocam memnun musunuz monitören hala? Aynı modeli sipariş vermeyi düşünüyorum aynı ekran kartı sistemim için. Tavsiye eder misiniz?Güç kaynağı içinde olduğundan sanırım dışarda bir adaptörü yok tak çalıştır bir ürün sanıyorum ki ondan
hocam çok girmedim forma kusura bakma . Anlık olarak kullanıyorum ve çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim . ama özellikle fps oyunları için alıyorsan kesinlikle önermem aşırı büyük bir monitör . he yine oynarmısın oynarsın ama bir yerden sonra göz yoruyor . ama dersen ki assassin's creed shadows indirip oynarıp güzel görüntüler vs vs çok efso . 4070 super en ful ayarlarda 40 60 arası alıyorum fps ona dikkat et almadıysanHocam memnun musunuz monitören hala? Aynı modeli sipariş vermeyi düşünüyorum aynı ekran kartı sistemim için. Tavsiye eder misiniz?