Çözüldü✓ aoc 27 Q27G4X nasıldır ?

Selamlar aldınız mı monitörü gelişmeler ne durumda aynı monitörü almayı düşünüyorumda
Kral aldım aktif olarakta kullanıyorum . Monitör güzel ama CS2 gibi oyunlar oynanmıyor fazla büyük olduğundan ve ben bir ısınma sorunu yaşıyorum monitör baya baya ısınıyor benlik bir sorunmu bilmiyorum ama en büyük eksi bana göre ısınma onun dışında güzel monitör. Bide hoparlör olsa tadından yenmez.

Kral aldım aktif olarakta kullanıyorum . Monitör güzel ama CS2 gibi oyunlar oynanmıyor fazla büyük olduğundan ve ben bir ısınma sorunu yaşıyorum monitör baya baya ısınıyor benlik bir sorunmu bilmiyorum ama en büyük eksi bana göre ısınma onun dışında güzel monitör. Bide hoparlör olsa tadından yenmez.
İlginç neden ısınıyor acaba şaşırdım

Güç kaynağı içinde olduğundan sanırım dışarda bir adaptörü yok tak çalıştır bir ürün sanıyorum ki ondan
Hocam memnun musunuz monitören hala? Aynı modeli sipariş vermeyi düşünüyorum aynı ekran kartı sistemim için. Tavsiye eder misiniz?

Hocam memnun musunuz monitören hala? Aynı modeli sipariş vermeyi düşünüyorum aynı ekran kartı sistemim için. Tavsiye eder misiniz?
hocam çok girmedim forma kusura bakma . Anlık olarak kullanıyorum ve çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim . ama özellikle fps oyunları için alıyorsan kesinlikle önermem aşırı büyük bir monitör . he yine oynarmısın oynarsın ama bir yerden sonra göz yoruyor . ama dersen ki assassin's creed shadows indirip oynarıp güzel görüntüler vs vs çok efso . 4070 super en ful ayarlarda 40 60 arası alıyorum fps ona dikkat et almadıysan :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,075
Üyeler
187,143
Son üye
zt_12tr
Geri