Mehmet Aydın
80+
VG249q daha iyi model olur.
Evet kağıt üzerinde öyle yazıyorlar.Ama gel gelelim 1ms Motion Blur özelliğini açmaya kalktığınızda bir çok monitörün parlaklık değeri yarı yarıya düşüyor yani göz gözü göremeyecek kadar Örneğin normal 1ms mprt değerinde parlaklık 300cd iken bu özelliği açtığınızda 120cd'ye kadar düşebiliyor.Parlaklığı kısmadan bu özelliği aktif hale getiren bildiğim 2-3 monitör var onlarda zaten 2.500TL üstü bandında.Ayrıyeten hiçbir incelleme videosunda bu monitörün 1ms gtg moduna alınıp denendiğini bir türlü göremedim.Yoksa her özelliğiyle çok güzel bir f/p ürünü duruyor.LG alın derim çünkü GTG değeri olarak 1MS tepkime süresi sunuyor.
Açmadan da kullanabilir, açtı diyelim, 250cd değerinde monitöre sahibim ve parlaklığı 50 den yukarı kullanmıyoruım.Evet kağıt üzerinde öyle yazıyorlar.Ama gel gelelim 1ms Motion Blur özelliğini açmaya kalktığınızda bir çok monitörün parlaklık değeri yarı yarıya düşüyor yani göz gözü göremeyecek kadar Örneğin normal 1ms mprt değerinde parlaklık 300cd iken bu özelliği açtığınızda 120cd'ye kadar düşebiliyor.Parlaklığı kısmadan bu özelliği aktif hale getiren bildiğim 2-3 monitör var onlarda zaten 2.500TL üstü bandında.Ayrıyeten hiçbir incelleme videosunda bu monitörün 1ms gtg moduna alınıp denendiğini bir türlü göremedim.Yoksa her özelliğiyle çok güzel bir f/p ürünü duruyor.
Şahsen ben 50cd dekesinlikle kullanamazdım her yer karanlık ve motion bluruün en büyük artısı hareket halindeki cisimleri net göstermek yani çoğunlukla fps oyunlarında kullanılıyor ve düşük parlaklıkta bir fps oyununu oynayamazsınız.Açmadan da kullanabilir, açtı diyelim, 250cd değerinde monitöre sahibim ve parlaklığı 50 den yukarı kullanmıyoruım.
O kadar da sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.
Dostum 250CD ise parlaklık ayarı 50 olunca 125CD oluyor. Bana yetiyor çok parlak olunca gözlerimi ağrıtıyor. Genellikle valorant oynarım.Şahsen ben 50cd dekesinlikle kullanamazdım her yer karanlık ve motion bluruün en büyük artısı hareket halindeki cisimleri net göstermek yani çoğunlukla fps oyunlarında kullanılıyor ve düşük parlaklıkta bir fps oyununu oynayamazsınız.
Anladım o senin monitörüne özgü bir terim sanırım.Şahsen ben 125cd'de oynayamazdım.Dostum 250CD ise parlaklık ayarı 50 olunca 125CD oluyor. Bana yetiyor çok parlak olunca gözlerimi ağrıtıyor. Genellikle valorant oynarım.
Hocam GtG 1ms sadece Fast IPS ve Nano IPS panellerde var diye biliyorum. GtG 1ms olduğunu düşünmüyorum o monitörün, yanlış yazılmış olabilir mi ?LG alın derim çünkü GTG değeri olarak 1MS tepkime süresi sunuyor.
Ben kullanıyorum 1 ms moda alınca ekran parlaklığı yarıya düşüyor onun dışında herşeyden memnunum.bu monitör hakkında bilgisi olan var mı ? kullanan varsa ya da deneyebilen artıları eksilerini söyleyebilir mi ?
LG gibi koskoca bir firmanın kendi sitesinde yanlış bilgi vereceğini sanmıyorum dostum.Hocam GtG 1ms sadece Fast IPS ve Nano IPS panellerde var diye biliyorum. GtG 1ms olduğunu düşünmüyorum o monitörün, yanlış yazılmış olabilir mi ?
O panel 1 ms GtG olamaz benzer paneller kullanıyorlar. Ben o yazdığım paneller dışında 1 ms GtG görmedim.LG gibi koskoca bir firmanın kendi sitesinde yanlış bilgi vereceğini sanmıyorum dostum.
O panel 1 ms GtG olamaz benzer paneller kullanıyorlar. Ben o yazdığım paneller dışında 1 ms GtG görmedim.
O panel 1 ms GtG olamaz benzer paneller kullanıyorlar. Ben o yazdığım paneller dışında 1 ms GtG görmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sitede de monitörün resmi üzerinde 1 Ms GtG ibaresi var ama minimum response time kısmında GtG 5 ms olarak görünüyor.23.8" LG 24GN650 - Specifications
Specifications of LG 24GN650. Display: 23.8 in, IPS, W-LED, 1920 x 1080 pixels, Viewing angles (H/V): 178 ° / 178 °, Brightness: 350 cd/m², Static contrast: 1000 : 1, Refresh rate: 48 Hz - 144 Hz, sRGB: 99 %, Dimensions: 541 x 324 x 43 mm, Weight: 3.4 kg. LG 24GN650 is also known as LG...www.displayspecifications.com
Attığım site sıradan bir site değil. Onu da göz ardı etmeyin lütfen.Alıntıyı görüntüle
LG yalan söylüyor yani? Lg'nin sitesine mi güveneyim attığın siteye mi?
Lg'nin koskoca global sitesi sıradan bir site mi?Attığım site sıradan bir site değil. Onu da göz ardı etmeyin lütfen.