Neler Yeni

Aoc24g2u vs LG24gn650-B

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Lg'nin koskoca global sitesi sıradan bir site mi?
Sıradan değil. Onu bir düzeltelim fakat düzelttim mesajı tekrar okuyabilirsiniz. İlgili kaynağı da bıraktım. Ben monitörlerin incelemesini görmeden oradaki bilgilere inanmıyorum. XG2405 için de öyle yazılmıştı fakat panel 1ms GtG değil.
Ne kadar global olursa olsun onlar da hata yapabilirler bunu unutmayın.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Sıradan değil. Onu bir düzeltelim fakat düzelttim mesajı tekrar okuyabilirsiniz. İlgili kaynağı da bıraktım. Ben monitörlerin incelemesini görmeden oradaki bilgilere inanmıyorum. XG2405 için de öyle yazılmıştı fakat panel 1ms GtG değil.
Hata yapabilirler fakat bu kısa sürede düzeltilir. Arkadaş diyor ki GTG 1MS modunu açınca ekran parlaklığı yarıya düşüyor sen diyorsun ki gerçekten 1ms değil?
Gerçekten 1ms olan bir monitör dostum sen inanmayabilirsin. Koskoca global site böyle bir hatayı kısa sürede düzeltecektir.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Hata yapabilirler fakat bu kısa sürede düzeltilir. Arkadaş diyor ki GTG 1MS modunu açınca ekran parlaklığı yarıya düşüyor sen diyorsun ki gerçekten 1ms değil?
Gerçekten 1ms olan bir monitör dostum sen inanmayabilirsin. Koskoca global site böyle bir hatayı kısa sürede düzeltecektir.
Hocam mesajımı hala okumamışsınız tekrar okuyun lütfen direkt olarak suçlamayı bırakın.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gerçek 1ms olsun yada olmasın renkleri bi tık daha canlı görmek için 400tl fiyat farkı değmez hocam

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Hocam mesajımı hala okumamışsınız tekrar okuyun lütfen direkt olarak suçlamayı bırakın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçek 1ms olsun yada olmasın renkleri bi tık daha canlı görmek için 400tl fiyat farkı değmez hocam.
Orası zaten öyle ben sadece bilgi doğruluğuna baktım. Şu koşullarda her türlü Lg daha önde özellikle de fiyat bandında.

Attığım site sıradan bir site değil. Onu da göz ardı etmeyin lütfen.

Biraz daha araştırdım düzeltiyorum hocam. Bu editör incelediyse doğrudur:

Ama kullanılan panel tipleri neredeyse aynı gibi ben anlayamadım farkı. Parlaklık çok düşürüyoe muhtemelen.
@Mert Özkaya bakın isterseniz.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

Orası zaten öyle ben sadece bilgi doğruluğuna baktım. Şu koşullarda her türlü Lg daha önde özellikle de fiyat bandında.

@Mert Özkaya bakın isterseniz.
Demek ki gerçekten 1MS tepkime süresine sahipmiş demi:)
LG'nin kendi sitesine veya herhangi bir global siteye güvenmeyip başka sitelere güvenmenizi önermiyorum bu arada. Zaten bir yanlışlık var ise biz bunu illaki bir kaynaktan duyarız.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
LG'nin kendi sitesine veya herhangi bir global siteye güvenmeyip başka sitelere güvenmenizi önermiyorum bu arada. Zaten bir yanlışlık var ise biz bunu illaki bir kaynaktan duyarız.
Sorun o değil. Ben araştırmadan sitelerde yazan verilere pek güvenmiyorum örneğini de bıraktım Viewsonic XG2405.
Ben düzeltiyorum mesajımı ve düzelttim diye size bildiriyorum fakat siz okumadan ister inan ister inanmayın 1ms GtG tarzında cümleler kuruyorsunuz.

Zaten tek bir siteye güvenmem hocam merak etmeyin. Bu konuda alanında uzman birçok site var. İncelemelerini karşılaştırıp öyle yorum yapıyordum. Bu gözümden kaçmış benim hatam.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Sorun o değil. Ben araştırmadan sitelerde yazan verilere pek güvenmiyorum örneğini de bıraktım Viewsonic XG2405.
Ben düzeltiyorum mesajımı ve düzelttim diye size bildiriyorum fakat siz okumadan ister inan ister inanmayın 1ms GtG tarzında cümleler kuruyorsunuz.
Dostum çok net cümleler kuruyorsun. Bu monitörü çok araştırdım zaten ben, araştırmadan size net bir bilgi sunmam.
Biliyorum IPS panel de GTG 1MS tepkime süresi pek alışılmış bir özellik değil fakat öyle monitörler var piyasada.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Dostum çok net cümleler kuruyorsun. Bu monitörü çok araştırdım zaten ben, araştırmadan size net bir bilgi sunmam.
Biliyorum IPS panel de GTG 1MS tepkime süresi pek alışılmış bir özellik değil fakat öyle monitörler var piyasada.
İlk başta net ifade kurmadım daha sonrasında 1ms GtG olamaz dedim ve 1 dk sonrasında hemen düzenledim mesajı hocam, siz orayı görmediniz karışıklık oldu biraz. Forumdaki kimseye yanlış bilgi aktarmak istemeyiz hiçbirimiz.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
İlk başta net ifade kurmadım daha sonrasında 1ms GtG olamaz dedim ve 1 dk sonrasında hemen düzenledim mesajı hocam, siz orayı görmediniz karışıklık oldu biraz. Forumdaki kimseye yanlış bilgi aktarmak istemeyiz hiçbirimiz.
Haklısın dostum. Kusura bakma bir hatam olduysa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,507
Üyeler
164,319
Son üye
etkinveyetkinbiri
Top Bottom