Aoc24g2u vs LG24gn650-B

Reaksiyon skoru
14
Önce aoc olanı almayı planlıyodum ama paneli değişmiş diye okudum ve çok fazla yorum görmedim hakkında o yüzden arada kaldım bütçem 2000tl civarı sizce hangisini tercih etmeliyim aoc'un yeni paneli iyi midir veya bu fiyatlarda bunlardan iyisi var mıdır

LG alın derim çünkü GTG değeri olarak 1MS tepkime süresi sunuyor.

Bende alacağım, AOC hayallerimdeki monitördü ama 400 lira fazladan vermektense 400 e klavye alırım daha iyi

İkisini bende takip ediyorum 1 hafta bekliycem bakalım aoc 1800 civarına düşmezse lg siparişi verip geççem

Önce aoc olanı almayı planlıyodum ama paneli değişmiş diye okudum ve çok fazla yorum görmedim hakkında o yüzden arada kaldım bütçem 2000tl civarı sizce hangisini tercih etmeliyim aoc'un yeni paneli iyi midir veya bu fiyatlarda bunlardan iyisi var mıdır
3 hafta aoc monitör aldım bence güzel 2 hafta aralıksız kullandım baya iyi 165 hz almıştım

Aoc 24g2u kullanıyorum şuan ve memnunum tavsiye edebilirim renkleri canlıdır.

Vatanda viewsonic xg2405 gördüm sanırsam yenilenmiş gtg 1ms yazıyor 2200 lira fiyatı ben çok anlamıyorum o monitör nasıldır

Eylül ayında aoc24g2u'yu 1400TL'ye almıştım şimdi 2600TL olmuş

Vatanda viewsonic xg2405 gördüm sanırsam yenilenmiş gtg 1ms yazıyor 2200 lira fiyatı ben çok anlamıyorum o monitör nasıldır
bu monitör hakkında bilgisi olan var mı ? kullanan varsa ya da deneyebilen artıları eksilerini söyleyebilir mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,073
Üyeler
191,207
Son üye
ChefJoseph
Geri