Aöf veya örgün bölüm önerisi/yardımı

Reaksiyon skoru
76
Merhaba arkadaşlar,

Bu yıl 2 yıllık bir üniversite bölümü tercih etmeyi düşünüyorum. Ancak bölümler hakkında çok fazla bilgim olmadığı için sizlerin fikir ve önerilerine ihtiyaç duyuyorum.

Aklımda iki farklı yol var:

1. Örgün + AÖF şeklinde iki bölüm okumak

2. İki farklı AÖF (AÖF+AÖF) bölümü tercih etmek

Her iki durumda da Açıköğretim üzerinden Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik bölümünü yazmayı düşünüyorum. Diğer tercih olarak ise ya örgün eğitimde ya da ikinci bir AÖF programında Bilgisayar Programcılığı bölümü aklıma geliyor.

Ancak bu bölümlerin iş bulma durumu, atanma ihtimali ya da özel sektördeki karşılığı hakkında net bir bilgim yok. Bu nedenle:

Seçtiğim bölümler sizce ne kadar mantıklı?

Bu bölümlerin iş olanakları nasıldır?

Alternatif olarak, kolay iş bulunabilecek, mantıklı başka 2 yıllık bölümler var mıdır?

Bu konularda bilgi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Bilgisayar programı diğerlerine göre iş olanağı yüksek ama kendini ne kadar geliştireceğinde önemli sadece okuma ile bitmiyor maalesef.

Bilgisayar programı diğerlerine göre iş olanağı yüksek ama kendini ne kadar geliştireceğinde önemli sadece okuma ile bitmiyor maalesef.
evet biliyorum hem örgün hem aöf hem de kpss hepsini bir arada götürmek mümkün müdür peki yoksa çok sıkışık mı olur

Puanını telepatik yeteneklerle mi bilmemizi istiyorsun

Geri