Sorunlu da değil zaten.Kronik sorunlu denilmedi zaten sorunlu dedik
Sorunlu da değil zaten.Kronik sorunlu denilmedi zaten sorunlu dedik
Niye? O zaman kimseye sormadan SU630 alsın.Al gitsin foruma bu konu da bir soru sormanı önermem.
plastikten ve üstünde su630 yazan bir teknoloji aleti ssd değil yani
depolama yapmanı sağlıyor fakat pişman edebiliyor
Diğer forumlardada yaşayan var sadece 240gb modelinde yaşıyor herkes nedense ben aldığıma pişmanım2 kişi sorun yaşadı diye kronik sorunlu olmuyor.
Bakın hiç bir firma kronik sorunlu bir ürün yapmak istemez.Sen ADATA firmasının sahibi olduğunu düşün.Sorunlu bir model üretip gelirinin azalmasını ister misin?Asla istemezsin.Kimse böyle bir şey yapmaz.ADATA nın SU630 modellerin de sorunlar oldukça fazla görüldü.Fakat Abdullah abi bile bir tane konu daki yorumun da ADATA ile bizzat görüşüp yeni ürünlerin sorunsuz üretildiğini söylemişti.Fakat sorunlu mu sorunsuz mu şuan belli değil çünkü kimse almıyor.Niye? O zaman kimseye sormadan SU630 alsın.
Ben her firma kronik sorunlu ürün yapmak ister mi dedim? Hangi firma ssd'sinin kronik sorunlu olduğunu söyler ki?Bakın hiç bir firma kronik sorunlu bir ürün yapmak istemez.Sen ADATA firmasının sahibi olduğunu düşün.Sorunlu bir model üretip gelirinin azalmasını ister misin?Asla istemezsin.Kimse böyle bir şey yapmaz.ADATA nın SU630 modellerin de sorunlar oldukça fazla görüldü.Fakat Abdullah abi bile bir tane konu daki yorumun da ADATA ile bizzat görüşüp yeni ürünlerin sorunsuz üretildiğini söylemişti.Fakat sorunlu mu sorunsuz mu şuan belli değil çünkü kimse almıyor.
Ben zaten size öyle bir şey dediniz demedim.Sadece anlatmak istiyorum.Forum daki çoğu kişi piyasada ki neredeyse çoğu ürüne kronik sorunlu diyip geçiştirdi.Ben bundan bahsediyorum.Ben her firma kronik sorunlu ürün yapmak ister mi dedim? Hangi firma ssd'sinin kronik sorunlu olduğunu söyler ki?