Apple alma korkusu ?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,968
Kredi ile bir apple ürünü almayı düşünüyordum ama herkes parayı çöpe atıyorsun benzeri şeyler diyor, alternatif olarak Samsung var ama onu alınca da zarar etmiş oluyorum. Sizce ne yapayım parayı basıp Apple mi alayım yoksa çevrem ne derse odur diyip Samsung mu?

Kredi ile bir apple ürünü almayı düşünüyordum ama herkes parayı çöpe atıyorsun benzeri şeyler diyor, alternatif olarak Samsung var ama onu alınca da zarar etmiş oluyorum. Sizce ne yapayım parayı basıp Apple mi alayım yoksa çevrem ne derse odur diyip Samsung mu?
Büyük ihtimalle tablet hakkında bahsediyorsun bende böyle düşünüyordum sonra bizimkiler kardeşime apple tablet almış bende ara sıra kullanıyorum efsane tablet her ne kadar telde android kullansamda elimde para olsa hiç acımam apple tel alırım

Büyük ihtimalle tablet hakkında bahsediyorsun bende böyle düşünüyordum sonra bizimkiler kardeşime apple tablet almış bende ara sıra kullanıyorum efsane tablet her ne kadar telde android kullansamda elimde para olsa hiç acımam apple tel alırım
Evet tablet konusunda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sırf markadan dolayı kredi mi çekeceksin ciddi misin git samsung al apple buna değmez
Mesela bir üstteki yazılar ile zıt bir cevap bu da. Tam Apple alacağım tamam diyorum biri böyle diyor gene kafa karışıyor 😂

Son düzenleme:
paran varsa al da kredi çekip alacaksan saçma olur. bütçene uygun android al bence.

Hocam kalem için kredi çekecekseniz değmez. Para biriktirip almak daha mantıklı. Apple alın bu arada. Samsung almayın. Kalem için değilse bile kredi ile bir şey almak bana mantıklı gelmiyor. En azından böyle ihtiyaç duyduğunuz şeylere. 3 ay taksitle alınabilirse öyle alın.

tablet için apple öncelik olmalı bence ama şu minilere ve düzlere 90 hz ekran koysa çok güzel 60hz mi kaldı tabi bu bana göre babam 120 hz androidden 60hz iosa geçince fark etmedi bile bu biraz kişisel kalıyor

tablet için apple öncelik olmalı bence ama şu minilere ve düzlere 90 hz ekran koysa çok güzel 60hz mi kaldı tabi bu bana göre babam 120 hz androidden 60hz iosa geçince fark etmedi bile bu biraz kişisel kalıyor
Tamamen katılıyorum. Applede bir 60Hz inadı var cidden, iPhone 15 gibi bir cihaza bile 60Hz ekran koyan firma yani ne diyim ki 😂

120Hz ekranı tabletlere ilk getiren büyük firma Apple bu arada. Adamlar bu işin öncüsü normalde ama işte 5 senedir Proda olan düzü de geçtim niye Airda yok?

hocam bunu diyen enayilerin parayı harcama şekillerini incelemek lazım ne almak istiyorsunuz ve ne kadara

Geri