Videodaki gibi gösterip ben de kalem övebilirim şuan. Elimde basınç hassasiyeti hariç kablosuz şarj da dahil tüm özellikleri Apple Pencil ile birebir bir çakma kalem var mesela. Ama maks 10 dakika stabil kalıyor sonra ekranı bile zar zor görüyor ikide bir Bluetooth kopuyor vs. O meseleler çok can sıkıyor. Orijinalde de böyle olacaksa gider iade ederim valla saçma bir olay çünkü.
Hocam bende çakma kalem var ve dediklerinizin hiçbiri yok bende. Bluetooth bile açık değil bende. Sizin çakma kalemin linki var mı?
Benim abimde iPad Air var. IPad stylus(2018-2022)Için Dokunmatik Kalem avuç içi Reddetmei Eğim Özelliği ve Manyetik Şarj Active Stylus Özel Yazı Çizim Kalemi Uyumlu iPad Pro/iPad Mini/iPad Air https://amzn.eu/d/9HRMb9D Bu kalemi kullanıyor ama o da direkt 2. Nesile geçmek istiyor. Bir bakın isterseniz bu kalemeBu sanırım. Satışı bitmiş gerçi ama essager kablosuz şarjlı versiyonu aldığım.Apple kalem için Essager Stylus kalem 2 1 için iPad hava Pro Mini aksesuarları Bluetooth manyetik kablosuz Åarj Stylus kalemler - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
O niye 2. Nesile geçmek istiyor?Benim abimde iPad Air var. IPad stylus(2018-2022)Için Dokunmatik Kalem avuç içi Reddetmei Eğim Özelliği ve Manyetik Şarj Active Stylus Özel Yazı Çizim Kalemi Uyumlu iPad Pro/iPad Mini/iPad Air https://amzn.eu/d/9HRMb9D Bu kalemi kullanıyor ama o da direkt 2. Nesile geçmek istiyor. Bir bakın isterseniz bu kaleme
Daha güzel çünkü yazma hissiyatı. Öyle dedi bana.O niye 2. Nesile geçmek istiyor?
Double tap olayı çok iyi mesela orijinalde. Kalem silgi arasında kaleme tıklayarak geçiş yapılıyor. Type C de o bile yok mesela. Birkaç düzgün özellik olsa basınç olmaması önemli değil diyip C li alacağım da yok her şeyi kırpmışlarDaha güzel çünkü yazma hissiyatı. Öyle dedi bana.
Teknosa, MediaMarkt'ta falan var. Bakabilirsiniz.Double tap olayı çok iyi mesela orijinalde. Kalem silgi arasında kaleme tıklayarak geçiş yapılıyor. Type C de o bile yok mesela. Birkaç düzgün özellik olsa basınç olmaması önemli değil diyip C li alacağım da yok her şeyi kırpmışlar
Yazma hissiyatını merak ettim mağazada varsa bakacağım bi.
Apple storeye gideceğim direkt. Oraya koymuşlardır herhaldeTeknosa, MediaMarkt'ta falan var. Bakabilirsiniz.
Bi zahmet hocamApple storeye gideceğim direkt. Oraya koymuşlardır herhalde
Hepsini inceleme fırsatım oldu. Apple pencil 2 nin yazım hissiyatı falan çok farklı, çift tıklama ile kalem silgi arası geçiş müthiş, ağırlık falan iyi ayarlanmış.Bi zahmet hocam
Kararınızı vermiş gibisiniz hayırlı olsunHepsini inceleme fırsatım oldu. Apple pencil 2 nin yazım hissiyatı falan çok farklı, çift tıklama ile kalem silgi arası geçiş müthiş, ağırlık falan iyi ayarlanmış.
Apple pencil Type-C modeli berbat. Benim çakma kalemde bile daha iyi ağırlık merkezi var, şarj portu yüzünden sanırım kalemin arkasında dehşet bir ağırlık var dengesi çok kötü. Yazım hissiyatı da daha kötü geldi.
Apple Pencil 1 de güzelmiş bu arada, bence 2 yazım hissiyatında biraz daha iyiydi ama bu da kötü değil, tabi benim tablete olmaz bu öylesine denedim
Samsung S pen de denedim bu arada. Yazım hissiyatı süper ama malzeme kalitesi ve tutuş hissi bir tık dandik. Bence güzel ama aktif kullanırsak 3 aya ucu mahvolur gibi geldi.