Neler Yeni

Apple alma korkusu ?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kararı verdim ama para yok 😂

Kredi işine giresim gelmedi bekleyim olmazsa biraz, ama o zamana kadar da 5K olursa çok kötü olur ya 😅
Yok, olmaz bence. Yurt dışı fiyatıyla aynı oluyor genelde. Apple arttırmadığı takdirde artacağını sanmam.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Yok, olmaz bence. Yurt dışı fiyatıyla aynı oluyor genelde. Apple arttırmadığı takdirde artacağını sanmam.
Çok değil sadece 1 sene önce tableti alırken şu kalem 2500 liraydı pahalı çakmalar da iş görür diyip almadım. Şuan 4270TL. Umarım birkaç ay daha artmaz ne diyim 😅

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Ahmet Deniz
Kredi ile bir apple ürünü almayı düşünüyordum ama herkes parayı çöpe atıyorsun benzeri şeyler diyor, alternatif olarak Samsung var ama onu alınca da zarar etmiş oluyorum. Sizce ne yapayım parayı basıp Apple mi alayım yoksa çevrem ne derse odur diyip Samsung mu?
hnagi apple ürününü alacaksın çoğu ürününü kullandım aklına takılan bir soru olursa yardım edebilirim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kredi çek birde çektiğin kredi kadar faiz ode sonra o krediyi ödemek için 1 sene çalış sırf bir telefon için sence akıllıca olur mu 🤔

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Doğru valla. Krediden vazgeçtim bi 3-5 ay para biriktirip zam gelmezse o parayla alacağım alacaklarımı öyle daha mantıklı gibi.
Zam gelecek o kesin hele seçimden sonra Apple store kapanacak sonra bir açılacak herşeyin fiyatı artmış

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kredi mi mantıklı o zaman? Ya da 1 ay bekleyip tam zam gelmeden mi alayım?
Kredi hiçbir şekilde mantıklı değil faizler çok yüksek çekilen kredinin geri ödemesi epey fazla ve hiçbir esprisi olmuyor para kadar al sende bende Apple seviyorum çok almak istedim ama olmadı olmuyor anca 1 sene paramı yemicem bir telefon için yani pes ettim ben doğrusunu söylemek gerekirse.

Top Bottom