Apple alma korkusu ?

İlerde satmaya meilliysen tartışmasız apple ama satmak gibi bir durumun olmayacaksa samsung daha iyidir herturlu ama apple çok preminyum hisettiriyor şahsen samsung bazen apk indirme durumunda kaliyorum ama inmiyo appleye inse bile max 5 gün

Hocam kalem için kredi çekecekseniz değmez. Para biriktirip almak daha mantıklı. Apple alın bu arada. Samsung almayın. Kalem için değilse bile kredi ile bir şey almak bana mantıklı gelmiyor. En azından böyle ihtiyaç duyduğunuz şeylere. 3 ay taksitle alınabilirse öyle alın.
Sadece kalem değil birkaç şey daha var.

Seni bizim kaçak kullananlar derneğine davet ederek kaçak Samsung veya Xiaomi almaya çağırıyorum.

Uzun bir süre samsung xiaomi kullanmış biri olarak söyleyeyim , apple alabildiğin gibi gerekirse 3-5 fazla ver apple al .
Daha 1 ay olmadı iphone 11 bozuldu diye teknik servisine götürdüm adam gözümün önünde sıfır kutu açıp yeni ürün verdi.
Hani ne samsungda ne xiaomide bu şekilde bir hizmet var

Kredi ile bir apple ürünü almayı düşünüyordum ama herkes parayı çöpe atıyorsun benzeri şeyler diyor, alternatif olarak Samsung var ama onu alınca da zarar etmiş oluyorum. Sizce ne yapayım parayı basıp Apple mi alayım yoksa çevrem ne derse odur diyip Samsung mu?
apple ürünleri kazık. Çok paraya berbat donanım veriyor apple. Yazılım kısmı rakipsiz gibi bir şey diye de alınmaz iphone falan.

• Hahaha
Reaksiyonlar: bwNN
Samsung mu sdıjfghhuı0asdfghu0shdfuıghsuı0dfg

Seni bizim kaçak kullananlar derneğine davet ederek kaçak Samsung veya Xiaomi almaya çağırıyorum.
Mevzu telefon olsa mantıklı aslında ama tablet olduğu için ve vergisi az olduğu için YD nin pek önemi olmuyor (%5 falan oynuyor fiyat onu da garantili olsun diye veririm sorun değil )

Ne için alacaksın o önemli.

Geri