Daha iyileri var örnek EK Nucleus, Deep Cool LT/LS serisibu artic modelin 360 nın dünyanın en iyi soğutucu ödülünü aldı diğer marka ile karşılaştırılmaz benim fikrim
Mesaj otomatik birleştirildi:
LT520 soğutma performansı olarak daha iyi, fanlarda rezonans var ve yüksek rpm'lerde gürültülü evet ama Af 2 yok etmiyor, af'nin geçtiği test gördüysen önerilen pozisyonda takılmamıştırPompasının bozuldugunu hıcbır yerde gormedım. Bir ara pompa başlığındaki contalar sorun cıkarıyordu galiba, onu da ufak bir conta değişikliği ile cözdüler. Talep eden tüm kullanıcılarına servis kitini ücretsiz gönderdiler. Oyle bir markadır arctic. Sonradan uretılenlerı zaten kendı guncelleyıp gonderdı. Üzerinde QC yazması güncel model oldugu anlamına geliyor. Teknobiyotik zaten resmi satıcı. Ondakılerın hepsi güncel. Detayları sitesinden öğrenebilrisin. https://www.arctic.de/en/lf-service-kit
Dünyanın en iyi sıvı sogutucularındandır. Kaç sene önce tanıtılmasına rağmen lt520 gibi balon sogutucuları bile yok ediyor hala. Yapılan testlerde en tepelerdeki yerini korumaya devam ediyor liquid freezer serisi. LT520 ye balon diyorum cunku ınanılmaz gürültülü.
Üstüne Arctic şu an trde daha balon derim, gidip 130 dolarlık soğutucuyu 5k'ya satıyor türk satıcısıDaha iyileri var örnek EK Nucleus, Deep Cool LT/LS serisi
LT520 soğutma performansı olarak daha iyi, fanlarda rezonans var ve yüksek rpm'lerde gürültülü evet ama Af 2 yok etmiyor, af'nin geçtiği test gördüysen önerilen pozisyonda takılmamıştır