🔥İndirim Arctic MX-7 8gr Termal Macun 420,00 TL

Abi bi durun ya bir tüp MX4 aldım daha yarısı bitmeden MX6 çıktı bu daha iyi dediler MX4ü atıp bu yenisinden bir tüp aldım daha MX6 nın yarısına yeni geleceğim şimdi MX7 diyorlar tüplerin yarısı çöpe gidiyor böyle böyle…
Aralarında aman aman bir fark olacağını sanmıyorum mx6 ile

adamların kendi sitelerinde mx-6 var 7 göremedim

Zaten ürün daha piyasaya sürülmediği için ve ellerinde bulunmadığı için geç teslimat diyor ya ??? Ön sipariş ürünü gibi düşünün daha ürün firmada bile yok

Zaten ürün daha piyasaya sürülmediği için ve ellerinde bulunmadığı için geç teslimat diyor ya ??? Ön sipariş ürünü gibi düşünün daha ürün firmada bile yok
ben çok inanamadım adamlar öncesinde web sitesinde tanıtım yapmazlar mı?

Ön sipariş
8g iyi fiyat bu arada ben alıyorum bitane

jumbum arctic resmi distrübütörü niye böyle bir şey yapsın ki
abi resmi de niye herhangi biryerde ürün sayfasını oluşturmadan satsın ki önsipariş yani ürünü tanıtmak için yapılan bir durum.

Abi bi durun ya bir tüp MX4 aldım daha yarısı bitmeden MX6 çıktı bu daha iyi dediler MX4ü atıp bu yenisinden bir tüp aldım daha MX6 nın yarısına yeni geleceğim şimdi MX7 diyorlar tüplerin yarısı çöpe gidiyor böyle böyle…
Hocam ihtiyacın yoksa niye eskisini atıp yenisini alıyorsun ki?
MX-4 ile MX-6 arasında taş çatlasa 5-6 bilemedin 7-8 derece oynar, dayanıklılık açısından farklar var viskozite özellikle mx-6 da çok daha iyi ve kurumuyor kolay kolay. Ama bunlar zaten MX-4 ün kötü olduğunu göstermiyor. Atmak yerine mevcut macunu normalde 1 yılda bir yeniliyorsan 6 aya çek yenisine geçeceksen, kullandıktan sonra geç.

MX-4 ile MX-6 arasında taş çatlasa 5-6 bilemedin 7-8 derece oynar, dayanıklılık açısından farklar var viskozite özellikle mx-6 da çok daha iyi ve kurumuyor kolay kolay. Ama bunlar zaten MX-4 ün kötü olduğunu göstermiyor. Atmak yerine mevcut macunu normalde 1 yılda bir yeniliyorsan 6 aya çek yenisine geçeceksen, kullandıktan sonra geç.
2 senede bir yeniliyorum genelde. Macunu alıp tüm cihazları yeniliyorum yarısı falan bitiyor sonra 2 senede yeni modeli çıkıyor illaki. Hatta daha 1 sene oldu MX6 alalı yani belki MX8 bile gelir o arada 😀

Beyler elimde MX6 var laptop a kullanmak istiyorum sizce spatula lazım mi yoksa küçük nohut tanesi sıkıp bırakmam yeterli mi ?

Beyler elimde MX6 var laptop a kullanmak istiyorum sizce spatula lazım mi yoksa küçük nohut tanesi sıkıp bırakmam yeterli mi ?
test et önce koy kapat soğutucuyu tekrar aç ne kadar yayılmış. ince bir tabaka her yere dağılmış mı? ona göre ayarlarsın. ilk başta ben öyle yapıyordum şimdi işlemci üstüne nokta nokta küçük küçük dokunduruyorum kapatıyorum.

O kadar fark bile yok😀

Ekler

• 1000000426.webp
    1000000426.webp
    112.9 KB · Hit: 28
O kadar fark bile yok😀
Ben abartı söyledim zaten, kullanıcı hata payı, soğutmanın hata payı vs. hepsini hesaba katıp yuvarlak bir rakam.
Ama tabi dayanım çok önemli zaten. MX-6'yı MX-4 den ayıran viskozitesi ve pump out durumunun nerdeyse hiç olmaması.

Geri