🔥İndirim Arctic P14 PRO ARGB Reverse Fan 734₺!

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne gibi şeyler ben bu siteyi bu fanların ana bayisi gibi düşünüyordum her türlü fan var

bu statik basınç muhabbetinde kaçırılan bir nokta var maks statik basınç 3000rpm de oluyor mesela 1300 1400 1500 rpm de tüm fanların statik basıncı eşitleniyor yani hava akımı aynı rpmlerde hepsinde aynı rpm 2000 den yukarı çıktıkca statik basınç ve hava akımı değişiyor
Heee tamam bunun bana RGB ve beyazı lazım.
Üzülmedim tamam 😅.

ne gibi şeyler ben bu siteyi bu fanların ana bayisi gibi düşünüyordum her türlü fan var

bu statik basınç muhabbetinde kaçırılan bir nokta var maks statik basınç 3000rpm de oluyor mesela 1300 1400 1500 rpm de tüm fanların statik basıncı eşitleniyor yani hava akımı aynı rpmlerde hepsinde aynı rpm 2000 den yukarı çıktıkca statik basınç ve hava akımı değişiyor
Şu konuyu bir incele hocam. Arkadaşlar bahsetmişler kısaca.

Tavsiye alabilirim hocam hangisinden memnun kaldın? thermalright mi arctic mi hangisi daha mantıklı?
Asus tuf gaming tr120 de düşündüm 3lü şekilde ama bilemedim?
Thermalright dan memnundum zaten bios dan fan hızını ayarlarım hep 6 fan içeri olduğu için %50 filan ayarlamıştım sessiz güzeldi .

Kasa elime ulaşmadı henüz ama elimde fazladan m100r kasa var onun fanları alıp m100r ı fansiz satarım diye düşünüyorum 😉
Suanki sistemde arctic p12 pro egzoz fanı var +1000 devirde bile çok sessiz
Kasa ulaştıktan sonra duruma göre arctic fan düşünüyorum zaten
Kendi fanlarından memnun değildim şahsen ama 3 lü pwm çoklayıcı ile bağlayınca ankarta kendi kontrolcüsü yerine fanların kontrolü daha iyi ve daha sessiz oluyor

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,488
Üyeler
190,385
Son üye
yusufemreyalcin
Geri