arctis 1 vs fujin hangisi alınmalı

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
644
fujin 470 TL'ye geliyor
arctis 1 570 tl ye geliyor
sizce hangisi tercih edilmeli

arctis 1 100 lira etmiyecek bir kulaklık kesinlikle fujin almalısın o tarz bi marka istemiyorsan da steel series alma dediğim gibi 100 lira etmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arctis 1 100 lira etmiyecek bir kulaklık kesinlikle fujin almalısın o tarz bi marka istemiyorsan da steel series alma dediğim gibi 100 lira etmez
her anlamda ses kalite rahatlık mikrofon 570 tl verdiğin şeyin mic kalitesine bakınca her şey ortaya çıkıyor zaten

her anlamda ses kalite rahatlık mikrofon 570 TL verdiğin şeyin mic kalitesine bakınca her şey ortaya çıkıyor zaten
emin misiniz hocam çoğu kişi arctis 1 i öneriyor neden 100 tl farkı etmez açıklar mısınız

emin misiniz hocam çoğu kişi arctis 1 i öneriyor neden 100 TL farkı etmez açıklar mısınız
100 fark etmez demiyorum 100 lira etmiyecek bir kulaklık diyorum her konuda ses rahatlık mic kalitesi olarak nerdeyse 3 4 kat performans alacaksın bende kizaru var büyük ihtimalle aynı sürüceleri ve aynı ses kartını kullanıyorlar mikrofon kalitesi olarak zaten youtube yazabilirsin rahatlık olarak emin olabilirsin daha iyidir ses kalitesini eq yapmasını biliyorsan tavana çıkartabiliyorsun veya hazır eq lar bakabilirsin internetden eksikleri var mı var çok sağlam değil mesala derisi soyuldu yaklaşık 1.5 sene sonra felan ama aynı sorunların çoğu steelseriesde de var ama ses kalitesi olarak yaklaşamayacak düzeyde

Eğer kulaklık çok uzun seneler gitsin marka kalitesi alayım dersen ss alabilirsin fakat ses kalitesi yaklaşamayacak düzeyde gamepowerlarda dip ses sorunu var genel olarak bende yok veya ben artık duymuyorum ben ses kalitesine çok önem verdiğim için kizaru aldım marka kulaklıklarda kullandım ses olarak cidden yaklaşamıyorlar maalesef

Son düzenleme:
SS`in reklam değeri, marka değeri görece olarak yüksek old. İçin ürünleri pahalı satıyor. Arctis 5 altı bence alınmaz, üstü de çok pahalı başka alternatif kulaklıklar var.

Rahatlığına önem veriyorsan kesinlikle Arctis 1 i şiddetle tavsiye ederim. Kumaş olması seni çok rahatlatır. Kulağın terleme yapmaz. Mikrofon kalitesi hem oyun iletişimlerin de hem de discord iletişimlerin de gayet güzel.

Geri