Uzarsın daha 14 isen sağlıklı beslen kötü alışkanlık yapma daha yolun uzun.......merhaba arkadaşlar şuan 14 e yeni girdim boyum 185 voleybol oynuyorum ergenliğe 1 yıl önce girdim boyum sizce ne kadar olur veya uzatmak için ne antrenmanlar yapmam gerekiyor
Hocam uzaya mı çıkıcan napıcan, daha 14 yaşındasın 185 boy var zaten 18-19'a kadar yolu var bence.merhaba arkadaşlar şuan 14 e yeni girdim boyum 185 voleybol oynuyorum ergenliğe 1 yıl önce girdim boyum sizce ne kadar olur veya uzatmak için ne antrenmanlar yapmam gerekiyor
14sen daha uzarsın ama 1.85te 14 yaş için çok iyi uzaya çıkmayı düşünmüyorsun heralde oynamaya devam edersen ve kötü alışkanlıklardan uzak durursan 18 yaşına kadar tahminimce 1.95 fln olursunmerhaba arkadaşlar şuan 14 e yeni girdim boyum 185 voleybol oynuyorum ergenliğe 1 yıl önce girdim boyum sizce ne kadar olur veya uzatmak için ne antrenmanlar yapmam gerekiyor
hocam onu kimse bilemez ve 2 metreyi napcaksınhmm peki teşekkürler peki 15 yaşında kaç gibi olur boyum ve 2 mt olurmuyum