Arkadaşlar bilgisayar alacaktım para yüklü miktarda duruyor ama dolar arttı diye sistemlerde fırladı alamıyorum yazı bekliyorum. Lakin para değer kaybediyor dolar 6.80 iken ailem dolar al dedi burdan alınmazdım dedim daha çok fırladı. Dolar sizce düşer mi ? paranın değer kaybetmemesi için ne yapmam gerek
bende aynı durumdan muzdaribim elimde 3500 tl bütçe var 3 ay önce alacağım sistemin fiyatı 3000 tl iken şuan aynı sistem 4000 tl virüs yüzünden
üretim durdu dolarda arttı piyasada stok kalmayınca fırsatçılar ellerindekilere çok büyük zamlar yaptı inşallah düşer fiyatlar bende bekliyorum
Hocam beklerim sorun yok ama para değer kaybediyor. Elimde 7 bin tl para var dolar da alınmıyor ne yapacağım şaşkına döndüm. Bu para böyle durdukça zarara giriyoruz
Para evde yüklü miktarda türk lirası olarak duruyor. sistemde almadığım için öyle duruyor. Durdukça zarar ediyormuşum. Dolar al dediler 7.18'den de dolar almak saçma değil mi
Arkadaşlar bu forumda ekonomist olduğunu sanmıyorum fakat ekonomiyi ve ekonomist insanları takip eden birisi olarak ben doların düşüş yaşayacağını düşünmüyorum. Adamın biri zamanında dolar 1.80 oldu bu devirde pc alınmaz dedi bakın şuanki duruma. Yaklaşık bir ay önce 6.50 civarlarında gezen dolar bugün 20 kuruş artarak 7.20 oldu. Kısa vadede 10-20 kuruşluk düşüşler yaşanabilir fakat ben (tamamen kendi düşüncem) doların 1-2 liralık düşüş yaşamasını mümkün görmüyorum.
Arkadaşlar bilgisayar alacaktım para yüklü miktarda duruyor ama dolar arttı diye sistemlerde fırladı alamıyorum yazı bekliyorum. Lakin para değer kaybediyor dolar 6.80 iken ailem dolar al dedi burdan alınmazdım dedim daha çok fırladı. Dolar sizce düşer mi ? paranın değer kaybetmemesi için ne yapmam gerek
eğer erken davranmış olsaydın dolar 6.20 seviyelerindeyken çok iyi olurdu
ben dedim kendi kendime elimde ki para eriyecek illaki hemen akıllılık edip aldım şuan iyi kardayım
geçen yaz ayından beri biriktiyorum