Sonunda buldum ya! İster inan ister inanma 2 saattie internette "Asansörler aniden durursa tehlikeli bir durum olur mu?" diye arıyorum, sonunda seni buldum. Sağ ol kral cansın <3.Merhabalar. Asansörler ile inilip çıkılırken hemen hemen bir çoğumuz telefonla, yanımızdakiyle veya kendi kendimize konuşuyoruz. Bu yanlıştır.
Asansörler genellikle 1 mt/s hızında hareket eder. Aniden durduklarında çok şiddetli dururlar. Bir kişi konuşurken asansör durursa şiddetinden dolayı kişi dilini ısırarak kesebilir, hatta dili boğazına kaçabilir. Böyle durumlarda gerekli yardım yapılmazsa kişinin can sağlığı riske girebilir.
Böyle bir durumda yapmanız gereken eğer ilk yardım biliyorsanız gerekli ilk yardımı, bilmiyorsanız asansör yetkili servisini ve 112 Acil Servisi arayıp durum hakkında haberdar etmektir.
Asansörler ne kadar güvenilir olursa olsun, sağlık hafife alınmaz.
Yok dalge gecmedim gercekten gecen haberlerde gordum de bitane cocuk inicegi kata geliyor fakat tam asansordeb cikicakken asansor asagi dogru inmeye basliyor ve cocuk arada kalip oluyorDalga geçmediğinizi varsayarak düzgünce cevap vereceğim.
Asansörlerin kapısı açıkken hareket etmez, istisnalar hariç.
Telefon çekmiyor zaten.Merhabalar. Asansörler ile inilip çıkılırken hemen hemen bir çoğumuz telefonla, yanımızdakiyle veya kendi kendimize konuşuyoruz. Bu yanlıştır.
Asansörler genellikle 1 mt/s hızında hareket eder. Aniden durduklarında çok şiddetli dururlar. Bir kişi konuşurken asansör durursa şiddetinden dolayı kişi dilini ısırarak kesebilir, hatta dili boğazına kaçabilir. Böyle durumlarda gerekli yardım yapılmazsa kişinin can sağlığı riske girebilir.
Böyle bir durumda yapmanız gereken eğer ilk yardım biliyorsanız gerekli ilk yardımı, bilmiyorsanız asansör yetkili servisini ve 112 Acil Servisi arayıp durum hakkında haberdar etmektir.
Asansörler ne kadar güvenilir olursa olsun, sağlık hafife alınmaz.
Komik olan nedir acaba?Abi bu nasıl konu LDLSLSKDKDKDKSKDKDKDKDKDKD
Yeni asansörlerin genelinde çeker.Telefon çekmiyor zaten.
Halatların 15-20 yılda bir değişmesi gerekir. Değişmediği takdirde hasar görür. Ancak halatların kopup da düşmesi çok çok düşük bir olasılıktır.Tavsiyen için teşekkür ederim.
Buradan da sorayım, binaya bir hasar dışında asansörün düşme ihtimali ne kadardır? Çok olası bir şey mi?
Asansörde ses kayıt cihazı yerleştirilse bile cihazların sesinden pek duyulacağını sanmıyorumavm asansörlerde kayıt yaparken aynı zamanda sizi dinliyorlar