Neler Yeni

İnceleme Asgard Valkyrie V5 DDR4 3600Mhz Bellek

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,321
İsim
Bilal Tepe
2 set bende sipariş verdim, sorunsuz fatura gönderiyorlar ama ram yurtdışından alıyorlar, ne kadar geçerli olur bilmiyorum.
Alsam sıkıntı yok dimi sipariş gecicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçekten öyle. İlkini 930 TL ye ikincisini 1050 TL ye aldım ama olsun bebek gibi duruyorlar
Knk aliyom bugün yada yarın öğlene doğru alim dimi

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,321
İsim
Bilal Tepe
2 set bende sipariş verdim, sorunsuz fatura gönderiyorlar ama ram yurtdışından alıyorlar, ne kadar geçerli olur bilmiyorum.
Knk cumartesi sipariş verdim bugün pazartesi saat 5 olcak hala sipariş hazırlanıyor diyor kargoya verilmesi uzun mu sürdü sende

matrax33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Tayfun Çetin
" Bir diğer eksi yönü ramlerin fazla ısınması. Sistemden sökünce elime alınca sıcaklığın yüksek olduğunu hissettim. "

Hissiyata dayanarak eleştiri olmaz. Sıcaklık değerlerini paylaşıp muadillerinden farklı ise eleştiri yapmak gerekmez mi ?

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Knk cumartesi sipariş verdim bugün pazartesi saat 5 olcak hala sipariş hazırlanıyor diyor kargoya verilmesi uzun mu sürdü sende
Benimki aldığım gün kargoya verilmişti.

" Bir diğer eksi yönü ramlerin fazla ısınması. Sistemden sökünce elime alınca sıcaklığın yüksek olduğunu hissettim. "

Hissiyata dayanarak eleştiri olmaz. Sıcaklık değerlerini paylaşıp muadillerinden farklı ise eleştiri yapmak gerekmez mi ?
Bu yorumu başka bir kullanıcı ile dogrulayarak yaptım zaten dostum bende sonradan ekledim. AIDA64 deneme sürümü bittiği için tekniğe girmedim ama corsair vengeance rgb pro sl ye göre ısı farkı bariz.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,321
İsim
Bilal Tepe
Benimki aldığım gün kargoya verilmişti.

Bu yorumu başka bir kullanıcı ile dogrulayarak yaptım zaten dostum bende sonradan ekledim. AIDA64 deneme sürümü bittiği için tekniğe girmedim ama corsair vengeance rgb pro sl ye göre ısı farkı bariz.
Hocam 6 buçukta dükkanı kapatiyolar arıyorum açmıyor kimse 3 gün geçti hala sipariş hazırlanıyor diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,676
Üyeler
162,714
Son üye
piricat
Top Bottom