- Reaksiyon skoru
- 2,347
Benim arkadaşım da İzmir de ismini soracağımProfilden belli olmuyor mu?Hava.
Benim arkadaşım da İzmir de ismini soracağımProfilden belli olmuyor mu?Hava.
Ösu nasıl oluyor zorluğu vb.Profilden belli olmuyor mu?Hava.
Üst devre çıkmasın yerler bizi.Benim arkadaşım da İzmir de ismini soracağım![]()
Myo'da ösu yok.Ösu nasıl oluyor zorluğu vb.
Ast, Kule kontrol 2 sınıf oldu herhalde şimdi izinde senin gibi.Üst devre çıkmasın yerler bizi.Subay/astsubay?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Myo'da ösu yok.
Elektrik elektronik ile ilgili olanlar fena bölümler değiller ama eğer asker olamazsanız sizi yarı yolda bırakacak bölümler bunlar. Eğer asker olamazsanız iş imkanı ortalama üstü olan 2 yıllık bölümleri de yazıyorum onlar da aklınızda bulunsun.Alt yapılar teknikerliği
Bankacılık ve sigortacılık(puan tutuyor diye yazdım.)
bilgisayar destekli tasarım ve animasyon
dış ticaret
elektrikli cihaz teknolojisi
elektonik haberleşme teknolojisi
elektronik teknolojisi
endüstri ürünleri tasarımı
imalat yürütme sistemleri operatörlüğü
inşaat teknolojisi
lojistik
metalurji
Ulaştırma ve trafik hizmetleri (puanım tutuyor diye yazdım.)
Devremdir.Ast, Kule kontrol 2 sınıf oldu herhalde şimdi izinde senin gibi.
Uçak Teknolojisi öneririm bu arada. İngilizcen çok kötü değilse uçak bakımcı olursun.Elektrik elektronik ile ilgili olanlar fena bölümler değiller ama eğer asker olamazsanız sizi yarı yolda bırakacak bölümler bunlar. Eğer asker olamazsanız iş imkanı ortalama üstü olan 2 yıllık bölümleri de yazıyorum onlar da aklınızda bulunsun.
İlk ve Acil Yardım
Tıbbi Görüntüleme
Tıbbi sekreter
Anestezi
Tıbbi Laboratuvar
Ağız ve Diş Sağlığı
Diyaliz
Eczane hizmetleri
Raylı Sistemler
Heee ben seni kara harp okulu sanıyordum öyle bi konundan hatırlıyormuşum Hava.Asb.myo nasıl reis merak ediyorum son senem kaçıncı sınıfsın bu aradaÜst devre çıkmasın yerler bizi.Subay/astsubay?
Myo'da ösu yok.
Tutmuyor malesef tutsa kesin olarak yazacağım bölümler arasındaydıDevremdir.
Uçak Teknolojisi öneririm bu arada. İngilizcen çok kötü değilse uçak bakımcı olursun.
Bunlara bakacağım teşekkür ederim bu bölümlerden birisi tutuyorsa direkt yazarım aralaraElektrik elektronik ile ilgili olanlar fena bölümler değiller ama eğer asker olamazsanız sizi yarı yolda bırakacak bölümler bunlar. Eğer asker olamazsanız iş imkanı ortalama üstü olan 2 yıllık bölümleri de yazıyorum onlar da aklınızda bulunsun.
İlk ve Acil Yardım
Tıbbi Görüntüleme
Tıbbi sekreter
Anestezi
Tıbbi Laboratuvar
Ağız ve Diş Sağlığı
Diyaliz
Eczane hizmetleri
Raylı Sistemler
Kesinlikle güzel bölüm.Uçak Teknolojisi öneririm bu arada. İngilizcen çok kötü değilse uçak bakımcı olursun.
Hayallerimi yaşıyorsun kanka. Mutluluklar.Evet.
Hava kuvvetleri veya kara havacı olma garantili.Kesinlikle güzel bölüm.
Kimse kho okumasın da ne oluyorsa okusun.Hava kuvvetleri veya kara havacı olma garantili.
neden kiKimse kho okumasın da ne oluyorsa okusun.
Kho'da yediğim psikolojik baskıyı ve muameleyi daha önce hiç bir yerde görmedim. Cehenneme hazırlık orası başka bir şey değil.neden ki
Kho'damı okuyorsunKho'da yediğim pskikolojik baskıyı ve muameleyi daha önce hiç bir yerde görmedim. Cehenneme hazırlık orası başka bir şey değil.