❌İndirim Bitti! ASROCK B650 Livemixer 7200MHZ OC ATX Anakart 6759 TL

Bazen hızlı bazen yavaş bir şey sorucam pil normal de düz mü olmalı yoksa fotoğrafta ki gibi mi bu etki eder mi
Pil normal, diğer türlü olsa hiç açılmaz bios. Bu arada fotoğraftaki anakartımı kullanıyorsun az önce Livemixer demiştin?

Pil normal, diğer türlü olsa hiç açılmaz bios. Bu arada fotoğraftaki anakartımı kullanıyorsun az önce Livemixer demiştin?
Hayır hocam o yedek anakartto livemixer’de böyle yeni fark ettim bundan kaynaklanır mı acaba

Ekler

• IMG_4390.jpeg
    IMG_4390.jpeg
    4 MB · Hit: 74
Hayır hocam o yedek anakartto livemixer’de böyle yeni fark ettim bundan kaynaklanır mı acaba
Teknik bilgim fazla yok o yüzden bilen bir arkadaş yardımcı olacaktır. ( bana ters takılmış gibi geldi)

piliniz ters yazıların yukarıya gelmesi lazım + kutbu olcak yukarıda sıfır değil miydi acaba sizin ürün gerçi öyle bile olsa aklı başında insan ters takmazdı bios pilini

piliniz ters yazıların yukarıya gelmesi lazım + kutbu olcak yukarıda sıfır değil miydi acaba sizin ürün gerçi öyle bile olsa aklı başında insan ters takmazdı bios pilini
Hocam düzelttim ondan kaynaklanabilir mi biosun kendi kendine sıfırlanması ben yanlış takmış olabilirim çok gerdi beni hahaha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi güldüm hocam teşekkürler
Rabbim hep güldürsün hocam :)

Hocam düzelttim ondan kaynaklanabilir mi biosun kendi kendine sıfırlanması ben yanlış takmış olabilirim çok gerdi beni hahaha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rabbim hep güldürsün hocam :)
kaynaklanır o pilin amacı zaten sen pc yi kapatıp fişini çektikten sonra bile biostaki ayarlarını saklaması için (ram mhz ayarların gibi) yani sorununuzun muhtemelen düzelmiş olması lazım

kaynaklanır o pilin amacı zaten sen pc yi kapatıp fişini çektikten sonra bile biostaki ayarlarını saklaması için (ram mhz ayarların gibi) yani sorununuzun muhtemelen düzelmiş olması lazım
Valla şuan sıkıntı yok yarına belli olur normal de sıfırlıyordu 3-5 kere kapattım aralıklarla açtım sorun gözükmüyor yarın belli eder kendini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,362
Üyeler
184,620
Son üye
denemeuser11
Geri