🔥İndirim ASRock RX 9070 XT Steel Legend Dark 16GB 33.999,00TL

asko56

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,976

SATICI AMAZON + VADE FARKSIZ TAKSİT AVANTAJI VAR

1754821103570.webp

Son düzenleme:
Giriş seviyesi ama çok yakışıklı kart. Vade farksız 6 taksit var mis gibi.
9070xt lerin piyasası anormal şişmiş 2 tane kalmış 34 bine biri bu digeri gamnig gen tr deki asus pime başka kart yok digerleri 35 bin tl üstü fiyat hep

Vatandan 31 e 3 taksit aldığım 9070 XT Aorus u iade edeyim mi diye 2 hafta kararsız kalmıştım en son kullanmaya karar verdim, iyi ki iade etmemişim 9070 XT ler cidden şişmiş. Düzgün modeller direkt 35K üstüne fırlamış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vatanda 27 binden fişeklemişler, bu fiyatları görünce bir şey alasım gelmiyor valla.
Onu beklemeyin bir daha, gelmez.

7800xt var satıp alınır mı

Vatandan 31 e 3 taksit aldığım 9070 XT Aorus u iade edeyim mi diye 2 hafta kararsız kalmıştım en son kullanmaya karar verdim, iyi ki iade etmemişim 9070 XT ler cidden şişmiş. Düzgün modeller direkt 35K üstüne fırlamış.

Onu beklemeyin bir daha, gelmez.
millet gaming gecesinde 32 ye çektikleri red devil 38 bin tl sinerji de sinerji kendi 34 e satıyordu 4 k üstüne koymuş aynı şekilde helhound da 32 bindi 37 yapmuışlar anormal bir şişme var

7800xt var satıp alınır mı
taksit avantajı var alınır piyasası anormal şişimiş öncedne bu fiyata red devil alıyor iken şimdi stell legend geliyor eger paran nikit is gaming gen tr de asus prime da aynı fiyat 33.999 bunda taksit avantajı var

millet gaming gecesinde 32 ye çektikleri red devil 38 bin tl sinerji de sinerji kendi 34 e satıyordu 4 k üstüne koymuş aynı şekilde helhound da 32 bindi 37 yapmuışlar anormal bir şişme var

taksit avantajı var alınır piyasası anormal şişimiş öncedne bu fiyata red devil alıyor iken şimdi stell legend geliyor eger paran nikit is gaming gen tr de asus prime da aynı fiyat 33.999 bunda taksit avantajı var
Valla ekran kartımı 20 ye falan satıp almayı düşünüyorum sadece nakit 20 oluyor bide satmadan alırım stok bitmeden taksitli olduğu için mantıklı geldi

Çok giriş seviye kartsa ama gerek yok az daha beklerim

Bu Gigabyte da zamlanırsa bütçe arttırıp RTX 5070 Ti alın deriz. INNO3D RTX 5070 Ti 37 bin TL. SFF kart olmasına rağmen soğutması iyi.

Valla ekran kartımı 20 ye falan satıp almayı düşünüyorum sadece nakit 20 oluyor bide satmadan alırım stok bitmeden taksitli olduğu için mantıklı geldi

dedigim gibi 34 e başka model yok taksitli al elindekini satsan kart sana 14 bine gelmiş olucak

dedigim gibi 34 e başka model yok taksitli al elindekini satsan kart sana 14 bine gelmiş olucak
Ben hep bişeyler alıyorken yardımcı oluyosun senimi kırıcam çekiyorum

Bu Gigabyte da zamlanırsa bütçe arttırıp RTX 5070 Ti alın deriz. INNO3D RTX 5070 Yi 37 bin TL. SFF kart olmasına rağmen soğutması iyi.
9070xt de hype olunca millet abanıp aldı adamlarda fiyatı yukarı çekmişler 9070xt nin üst kalite modellerinde fiyat avantajı sıfr bu tarz 2 modelde var gigabyt da termal akma problemi var zaten alınmaz riskli yatırım iyi bir kart istiyorsanda 36 yı gözden çıkarman lazım o zamanda 5070ti ile arada 2k farka deyecek büyük fark var 5070ti daha öne çıkıyor

7800XT ye kimse 20 vermez. 21-22 ye bir ton 7900 XT gördüm DH forumda.

Geri