karakterlere göre oynamayayım ynaiYunan mitolojisini seviyorsan Odyssey, İskandinav mitolojisi seviyorsan Valhalla oyna.
Son çıkan AC oyunları arasında Odyssey en iyisi. Odyssey oynamanı öneririm.önce ne oynamalıyım steamde baktığımda origins ve bir tane daha var ancak benim aradığım karakter yok şu bıçaklı olan
ps de ise valhalla var inanç atlayışı falan olsun istiyorum ne almalıyım?
inanç atlayışı var mı hocamSon çıkan AC oyunları arasında Odyssey en iyisi. Odyssey oynamanı öneririm.
Var, niye olmasın?inanç atlayışı var mı hocam
Hocam bence sırasıyla oynayın.inanç atlayışı var mı hocam
Var, niye olmasın?
peki hocam oynamadığımdan bilmiyorumda sadece fotoğrafta gördüğümüz pantreonlamı oynamak zorundayızVar, niye olmasın?
sırasını atar mısınız?Hocam bence sırasıyla oynayın.
sırasını atar mısınız?
Alexios ve Kassandra olarak oynayabiliyorsun sadece. Şahsen Kassandra olarak oynamanı öneririm. Kronolojik olarak da hikaye Odyssey ile başlıyor. Dolayısıyla seriye girmek için Odyssey oynamanı öneririm.peki hocam oynamadığımdan bilmiyorumda sadece fotoğrafta gördüğümüz pantreonlamı oynamak zorundayız
Mesaj otomatik birleştirildi:
sırasını atar mısınız?
Odyssey kesinlikle öneririm. "Yunan mitolojisini seviyorsan tabii."önce ne oynamalıyım steamde baktığımda origins ve bir tane daha var ancak benim aradığım karakter yok şu bıçaklı olan
ps de ise valhalla var inanç atlayışı falan olsun istiyorum ne almalıyım?