Neler Yeni

Assassin's Creed® Origins Alınır mı ? 53 tl

Akburu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ali Can Akburu
bu oyun nasildir witcher serisi ve odysessy bitirdim sarar mi 53 tl standart paket değer mi

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Az önce oynuyordum. Oyunun optimizasyonu o kadar kötü ki ekran kartı kullanımı %40 civarıydı ve oyun resmen kasıyordu

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
bu oyun nasildir witcher serisi ve odysessy bitirdim sarar mi 53 TL standart paket değer mi
Hemen oynamayacaksan Epic Games'te kupon ile beraber 21 TL'ye alabiliyorsun, hemde Gold Sürümü olması lazım. Ben daha oynamadım o yüzden bir şey demeyeceğim ama oynamayı düşünüyorum aldım oyunu.

Akburu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ali Can Akburu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Az önce oynuyordum. Oyunun optimizasyonu o kadar kötü ki ekran kartı kullanımı %40 civarıydı ve oyun resmen kasıyordu
evet ya steamda birisi daha yazmıştı ki senin ekran kartında kasıyorsa benimkinde daha çok kasabilir
Hemen oynamayacaksan Epic Games'te kupon ile beraber 21 TL'ye alabiliyorsun, hemde Gold Sürümü olması lazım. Ben daha oynamadım o yüzden bir şey demeyeceğim ama oynamayı düşünüyorum aldım oyunu.
bilmiyorum bakiyim bi steamda 25 tl var ama öyle bişi varsa epicten alıyım hem gold sürümü

pclaptop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin İzken
hocam aldım birkere oynayamadım 5 -6 kişi kullanıyor hesabı sonra kafayi yiyor açmıyor sağol
Oyunu indirdikten sonra Uplay'i sürekli çevrimdışında tutarsan sıkıntı olmuyor, ısrar etmiyorum yanlış anlaşılma olmasın.Yazayım dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,874
Üyeler
163,734
Son üye
huseyndemrdag
Top Bottom