Hemen oynamayacaksan Epic Games'te kupon ile beraber 21 TL'ye alabiliyorsun, hemde Gold Sürümü olması lazım. Ben daha oynamadım o yüzden bir şey demeyeceğim ama oynamayı düşünüyorum aldım oyunu.bu oyun nasildir witcher serisi ve odysessy bitirdim sarar mi 53 TL standart paket değer mi
evet ya steamda birisi daha yazmıştı ki senin ekran kartında kasıyorsa benimkinde daha çok kasabilirAz önce oynuyordum. Oyunun optimizasyonu o kadar kötü ki ekran kartı kullanımı %40 civarıydı ve oyun resmen kasıyordu
bilmiyorum bakiyim bi steamda 25 tl var ama öyle bişi varsa epicten alıyım hem gold sürümüHemen oynamayacaksan Epic Games'te kupon ile beraber 21 TL'ye alabiliyorsun, hemde Gold Sürümü olması lazım. Ben daha oynamadım o yüzden bir şey demeyeceğim ama oynamayı düşünüyorum aldım oyunu.
Oyunu indirdikten sonra Uplay'i sürekli çevrimdışında tutarsan sıkıntı olmuyor, ısrar etmiyorum yanlış anlaşılma olmasın.Yazayım dedim.hocam aldım birkere oynayamadım 5 -6 kişi kullanıyor hesabı sonra kafayi yiyor açmıyor sağol