Emin turgut
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
eline sağlık güzel rehber.
Hiç gerek duymadığımdan araştırma gereksinimi duymadım. Fakat oyunun orijinaline göre en arcade mod herhalde tüm destekleri aktif edip oynamak olabilir. Örneğin, Auto-Clutch, ABS gibi şeyleri aç ama drift yaparım dersen belki Traction Control'u kapalı tutabilirsin gibi gibi. Oyuna alıştığın şekle göre ayarlayabilirsin.Peki oyunu arcadeleştiren bir mod var mıdır?
Profilimden diğer rehberlerime de göz atmayı unutma dostum, sağ olOyunu yeni aldım dediklerinizi uygulayacağım güzel rehber![]()
Kesinlikle bakacağım oyun çok detaylı.Profilimden diğer rehberlerime de göz atmayı unutma dostum, sağ ol![]()
Sanırsam harita v1.76 ve üstü CSP ile destek veriyor. Benim link olarak verdiğim CSP'yi indirip kurabilirsin:Merhabalar, modu adım adım takip ettim fakat oyuna giriş yaptığımda gökyüzü kırmızı ve cps update yazılı bir hata alıyorum. Bunun çözümü nedir bilen var mı acaba?
Bu ".zip" dosyasını indirdikten sonra direkt Content Manager'a sürükle ve ardından "Downloads" kısmından "Install" tuşuna tıkla. Kendi kendine kurar.
- Bu dosyayı indirin: 1.78prev1
Google hesabınla direkt oturum açıp indirebilirsin. Bu "racedepartment" sitesini Assetto Corsa'da herhangi bir eklenti yükleyecekken illaki kullanacaksın. Yani kayıt olman bu yönden de iyi. Ek olarak hayır ücret talep edilmiyor.Selamun aleykum , Sol 2.2.2 için olan linkte download kısmı yok üyelik için ücret talep ediyor sanırım . Yardımcı olabilir misiniz ?
Sorun o işte kayıt olamıyorum bi türlü .Google hesabınla direkt oturum açıp indirebilirsin. Bu "racedepartment" sitesini Assetto Corsa'da herhangi bir eklenti yükleyecekken illaki kullanacaksın. Yani kayıt olman bu yönden de iyi. Ek olarak hayır ücret talep edilmiyor.
Tam olarak nerede takılıyorsun? Ekran görüntüsü at, bakayım. Yardımcı olurum.Sorun o işte kayıt olamıyorum bi türlü .
Dostum benim hatam tamamen yanlış e posta ile yanlış yere kayıt olmaya çalışmışım indirdim şimdi kusura bakma rahatsız ettim .Tam olarak nerede takılıyorsun? Ekran görüntüsü at, bakayım. Yardımcı olurum.
Sorun yok dostum bir problem olursa yazarsın yardımcı olurumDostum benim hatam tamamen yanlış e posta ile yanlış yere kayıt olmaya çalışmışım indirdim şimdi kusura bakma rahatsız ettim .