Cristo20 80+ Bronze Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 843 Reaksiyon skoru 280 Dün, 15:51 #1 Merhaba arkadaşlar 2006 model Astra h aracım var bunun kısa farlarına yanlış far takınca arıza veriyormuş sanırım farlar aydınlatmıyor ve biri söndü o yüzden değiştirmem gerek ne almamı önerirsiniz?
Merhaba arkadaşlar 2006 model Astra h aracım var bunun kısa farlarına yanlış far takınca arıza veriyormuş sanırım farlar aydınlatmıyor ve biri söndü o yüzden değiştirmem gerek ne almamı önerirsiniz?
T tutsky 80+ Bronze Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 682 Reaksiyon skoru 227 Dün, 15:54 #2 beyaz led far kullanıyorsan photondan baskasını onermem . sarı tercıh edıyorsan wolfram guzeldır.
Cristo20 80+ Bronze Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 843 Reaksiyon skoru 280 Dün, 18:46 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 tutsky yazmış: beyaz led far kullanıyorsan photondan baskasını onermem . sarı tercıh edıyorsan wolfram guzeldır. Devamı için tıklayın... beyaz istiyorum hocam bugün bir yere taktırmaya gidecektim adam photon arıza kodu verebilir dedi gitmedim.
tutsky yazmış: beyaz led far kullanıyorsan photondan baskasını onermem . sarı tercıh edıyorsan wolfram guzeldır. Devamı için tıklayın... beyaz istiyorum hocam bugün bir yere taktırmaya gidecektim adam photon arıza kodu verebilir dedi gitmedim.