Astronot nasıl olabilirim

Merhabalar hayalini kurduğum astronot nasıl olabilirim en azından ben bunu nasıl başarabilirim
Torpilin var mı ? ailen alman mı Baban Recep Tayip Erdoğanı tanıyor mu ? uzay bilgin var mı hangi gezegende hangi element nedir bilıyon mu ?

Bence önce nasıl astronot olabilirim yazmaya başlayarak 1 adım atabilirsin

havacilik ve uzay bolumlerinde okuyup ilgili alanda calisip kendini kanitladiktan sonra milyonda 1 ihtimalle olabilirisn

Hacı o iş belli olmaz özel olarak uzay ile ilgili fakülteden mezun olsan bile şansın olmayabilir(zaten bu bölüm ülkemizde çok yok yeni yeni açılmaya başlandı) Keza dünyada astronotlara bakarsak genel olarak ülkelerinin hava kuvvetlerinde savaş pilotu olarak görev yapıyorlar zaten Alper Gezeravcı da Albay olarak görev yapıyordu. İleride gidecek Tuna Cihangir Atasever ise roket fırlatma mühendisi.
Anlayacağın üzere ben şu bölümden mezun olayım uzaya gideyim diyemezsin. Uzayla ilgili bölümlerden mezun olsan bile ya da fizik ile ilgili bölümlerden mezun olsan bile net bir şey diyemeyiz. Muhtemelen bu tarz uzmanlar dünya üzerinden bilimsel çalışmalarını yürütmek için çalışıyorlar uzaya ise G kuvveti dediğimiz kuvvete maruz kalan ve belli bir dayanıklılık düzeyine gelmiş tecrübeli savaş pilotları gidiyor.

Bence önce nasıl astronot olabilirim yazmaya başlayarak 1 adım atabilirsin
Seni her forumda görüyorum dalga geçmeyi bırak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hacı o iş belli olmaz özel olarak uzay ile ilgili fakülteden mezun olsan bile şansın olmayabilir(zaten bu bölüm ülkemizde çok yok yeni yeni açılmaya başlandı) Keza dünyada astronotlara bakarsak genel olarak ülkelerinin hava kuvvetlerinde savaş pilotu olarak görev yapıyorlar zaten Alper Gezeravcı da Albay olarak görev yapıyordu. İleride gidecek Tuna Cihangir Atasever ise roket fırlatma mühendisi.
Anlayacağın üzere ben şu bölümden mezun olayım uzaya gideyim diyemezsin. Uzayla ilgili bölümlerden mezun olsan bile ya da fizik ile ilgili bölümlerden mezun olsan bile net bir şey diyemeyiz. Muhtemelen bu tarz uzmanlar dünya üzerinden bilimsel çalışmalarını yürütmek için çalışıyorlar uzaya ise G kuvveti dediğimiz kuvvete maruz kalan ve belli bir dayanıklılık düzeyine gelmiş tecrübeli savaş pilotları gidiyor.
Mr beast uzaya çıkabilir onun hiç bir şey yapmasına gerek yok

Son düzenleme:
Seni her forumda görüyorum dalga geçmeyi bırak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mr beast uzaya çıkabilir onun hiç bir şey yapmasına gerek yok
Çünkü o dünya çapında tanınan bir fenomen ve zengin. Ben bu işi meslek olarak yaparsan diye söyledim yoksa şuan danla biliç, hasan can, kerimcan falan parayı bastırıp uzaya gitme şansı yakalayabilirler. Ama yaptıkları görev devlet görevi olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,511
Üyeler
185,753
Son üye
keremks
Geri