Asus ac750 wifi sorunu

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,165
Merhaba modemi bugün 2.el olarak daha 2 aylık cihaz olarak satın aldım 250 TL'ye. Ancak eski modemimde 5 ghz de 2 oda yandan yine 45 50 mbps hız alabilirken şu an hem daha düşük bir hız alıyorum hem de pingim daha yüksek çıkıyor sebebi nedir ve nasıl çözebilirim ?

Merhaba modemi bugün 2.el olarak daha 2 aylık cihaz olarak satın aldım 250 TL'ye. Ancak eski modemimde 5 ghz de 2 oda yandan yine 45 50 mbps hız alabilirken şu an hem daha düşük bir hız alıyorum hem de pingim daha yüksek çıkıyor sebebi nedir ve nasıl çözebilirim ?
Bu sorunun cözumunu gerçekten merak ediyorum

Şunu da eklemek istiyorum modemin firmware sürümü en güncel versiyonu.

Şunu da eklemek istiyorum modemin firmware sürümü en güncel versiyonu.
@Abdullah Hacıgül 'ün cevap verdiği bir konuda asus modemlerin bazılarında kronik sorun olduğunu söylemiştim. Doğru da çıkmış olabilirim.
Eğer garantisi devam ediyorsa Asus ile iletişime geçip modeminizin değiştirilmesini talep edin. Bu modellerde kronik sorunlar olabiliyor.

@Abdullah Hacıgül 'ün cevap verdiği bir konuda asus modemlerin bazılarında kronik sorun olduğunu söylemiştim. Doğru da çıkmış olabilirim.
Eğer garantisi devam ediyorsa Asus ile iletişime geçip modeminizin değiştirilmesini talep edin. Bu modellerde kronik sorunlar olabiliyor.
2 aylık hocam teknosa garantisi varmış modem de teknosadan mı istiyim yoksa asusdan mı ?

Merhabalar. bende de aynı sorun vardı. sürüm düşürdüm. düzeldi. ayrıca wi fi kopma sorunum vardı o da düzeldi. alt sürümü indir sitesinden. yükle. olmassa başka alt sürümü indir dene. ben 3 sürüm geri gidince düzelttim modemimi.

Merhabalar. bende de aynı sorun vardı. sürüm düşürdüm. düzeldi. ayrıca wi fi kopma sorunum vardı o da düzeldi. alt sürümü indir sitesinden. yükle. olmassa başka alt sürümü indir dene. ben 3 sürüm geri gidince düzelttim modemimi.
Şimdi deniyorum hocam inşallah olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Siz hangi sürümü kullanıyorsunuz bir de şu an acaba ?

Şimdi deniyorum hocam inşallah olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Siz hangi sürümü kullanıyorsunuz bir de şu an acaba ?
bende AC-51 var sürümüm 1.1.2.3_790. ben sürüm düşürünce sorunlarımı cozdum. her guncel surum iyi diye birsey yok. bazen son surumlerde fena sorunlar olabılıyor.sorun gecene kadar surum dusur bende. ıllakı sorunsuz bır surumu bulacaksınız.

@alpolojix hocam bizim evde 2 tane internet kablosu var böyle şimdi buna kabloyu bağlarsam internet verir mi bu da acaba ?

Ekler

• WhatsApp Image 2020-11-17 at 15.40.41.jpeg
    WhatsApp Image 2020-11-17 at 15.40.41.jpeg
    72 KB · Hit: 72
bu konuyu ınan anlamıyorum hıc. bu fotografı elektrıkcıye gotur goster onlar sana soyler nasıl yapacagını.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,211,765
Üyeler
195,724
Son üye
scoras
Geri