Asus Dual 5070 mi Asus Prime Radeon 9070XT mi almalıyım ?

9070 XT alacaktım çok güzel bir fırsat bulup 5070 aldım daha elime ulaşmadı ama bence her ikisi içinde öyle pişman edeceği bir durum yok. Sen oynadığın oyunlara ve işine göre tercih yap. Bence kozmetik de önemli bir konu ben bunu da düşünerek 5070 aldım.

Valla artık alacağım sorun çıkarırsada iade veya garanti bir şekilde hallolur daha fazla düşünmek istemiyorum.
Kardeşim her kart sorun cikarir bu 9070xt sorunlu diye bir durum yok ki 5070 de sorun cikarabilir. Önemli olan seni 6 sene 9070xt götürür vram 16gb çünkü. Nvidia gibi dlls mfg calisir yapar amd ama vram lazim olunca 5070 kalır sinavda çünkü 9070xt 5070ti rakibi

Kardeşim her kart sorun cikarir bu 9070xt sorunlu diye bir durum yok ki 5070 de sorun cikarabilir. Önemli olan seni 6 sene 9070xt götürür vram 16gb çünkü. Nvidia gibi dlls mfg calisir yapar amd ama vram lazim olunca 5070 kalır sinavda çünkü 9070xt 5070ti rakibi
Anladım hocam çok sağ ol umarım problem çıkarmaz gerçekten şans işi bu olaylar onu anladım bu süreçte.

13938.webp

5070 al geç en ben çok memnunum.

Arkadaşlar 2 tane hazır sistem belirledim kendime. Birisinde Asus Prime Radeon 9070XT var diğerinde ise Asus Dual 5070. Bu sistemi alıp 5-7 yıl kullanacağım. Hangisini almalıyım. Kafam rahat olsun istiyorum sorun çıkarmasın istiyorum hangisi daha risksiz olur. 9070xt nin 5070ti ile kafa dengi olduğunu biliyorum fakat sorunlu olursa bir işime yaramaz bu konuyu bu yüzden açtım pişman olur muyum olmaz mıyım diye.
Belirli bir modeller üzerinden yorum yapmayacağım ama her konuda 9070xt daha üstün yani mantıken alman gereken kart 9070xt. Sapphire pulse falan da alabilirsin en iyi üreticilerden biri amd için ki benim için en iyi üretici.

Belirli bir modeller üzerinden yorum yapmayacağım ama her konuda 9070xt daha üstün yani mantıken alman gereken kart 9070xt. sapphire pulse falan da alabilirsin en iyi üreticilerden biri amd için ki benim için en iyi üretici.
sistem alıyorum hocam onun içinde asus prime radeon 9070xt olacak umarım iyidir pek araştırmadım da.

sistem alıyorum hocam onun içinde asus prime radeon 9070xt olacak umarım iyidir pek araştırmadım da.
Ha yok iyi bir model asusun giriş modelleri bile iyi oluyordu sadece fiyatı sakat.

71k sistem hocam 7800x3d de işlemcisi.
7800x3d göre iyi umarım parça kalitesi iyidir , asus genel olarak çok uçuk fiyatlara satıyor parçaları onu demek istedim. Ha kalitelimi kaliteli orası öyle.

7800x3d göre iyi umarım parça kalitesi iyidir , asus genel olarak çok uçuk fiyatlara satıyor parçaları onu demek istedim. Ha kalitelimi kaliteli orası öyle.
Sipariş vereceğim artık umarım bir sıkıntı çıkarmaz ve 6 sene götürür beni bu sistem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,394
Üyeler
184,931
Son üye
Abdurrahman08
Geri