Yardım Asus Prime 9070xt için Kasa-Psu ÖNERİSİ

Reaksiyon skoru
19
Merhaba arkadaşlar daha önce konu açmıştım ancak çok fazla yardım gelmedi ve o günden sonra kasa ve psuya biraz daha bütçe ayırmaya karar verdiğim için tekrardan konu açtım.Yeni bir sistem topluyorum.Aldığım parçalar şu şekilde.
İşlemci: ryzen 5 7500f
Anakart:Asus prime b650m-k
ekran kartı:ASUS PRIME RADEON RX 9070 XT OC 16GB
Ram: Patriot viper venom rgb 2x16 gb 6400mz 32 cl
ssd: kioxia exceria plus g3 1 tb
soğutma:Thermalright Phantom Spirit düşünüyorum.

İlk defa sistem topladığım için Kasa ve güç kaynağı konusunda kararsızım yardımlarınızı bekliyorum.Akvaryum kasa düşünüyorum ama hava akışı konusunda endişelerim var açıkcası.Şuan aklımdaki modeller şunlar

Bu iki model arasındayım zokonun 7 fanlı olması ve kumandalı olması benim için güzel ama markayı bilmiyorum.Hangisini tercih etmeliyim?Yada başka bir model önerir misiniz??Akvaryum olmaz zorunda değil.

Güç kaynağı olarakta

Bu modeli düşünüyorum 750w da olur ama bu fiyata 850w olması cezbedici geldi.Yine başka önerileriniz varsa bekliyorum.Şimdiden teşekkürler

zokonun 7 fanlı olması ve kumandalı olması benim için güzel
aktif kullanıyorum sessizlik istiyorsan tercih etme derim fan hızını kumandadan kontrol ediyorum en yüksekte baya kafa ütülüyor.
Görüntüsü on numara ona bir lafım yok ben memnunum genel olarak akvaryum hevesin varsa önerebilirim.

Merhaba arkadaşlar daha önce konu açmıştım ancak çok fazla yardım gelmedi ve o günden sonra kasa ve psuya biraz daha bütçe ayırmaya karar verdiğim için tekrardan konu açtım.Yeni bir sistem topluyorum.Aldığım parçalar şu şekilde.
İşlemci: ryzen 5 7500f
Anakart:Asus prime b650m-k
ekran kartı:ASUS PRIME RADEON RX 9070 XT OC 16GB
Ram: Patriot viper venom rgb 2x16 gb 6400mz 32 cl
ssd: kioxia exceria plus g3 1 tb
soğutma:Thermalright Phantom Spirit düşünüyorum.

İlk defa sistem topladığım için Kasa ve güç kaynağı konusunda kararsızım yardımlarınızı bekliyorum.Akvaryum kasa düşünüyorum ama hava akışı konusunda endişelerim var açıkcası.Şuan aklımdaki modeller şunlar

Bu iki model arasındayım zokonun 7 fanlı olması ve kumandalı olması benim için güzel ama markayı bilmiyorum.Hangisini tercih etmeliyim?Yada başka bir model önerir misiniz??Akvaryum olmaz zorunda değil.

Güç kaynağı olarakta

Bu modeli düşünüyorum 750w da olur ama bu fiyata 850w olması cezbedici geldi.Yine başka önerileriniz varsa bekliyorum.Şimdiden teşekkürler
hocam vg16al olabilir o modelde kumandalı tavandan 360 radyatör desteği de var

aktif kullanıyorum sessizlik istiyorsan tercih etme derim fan hızını kumandadan kontrol ediyorum en yüksekte baya kafa ütülüyor.
Görüntüsü on numara ona bir lafım yok ben memnunum genel olarak akvaryum hevesin varsa önerebilirim.
Teşekkürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam vg16al olabilir o modelde kumandalı tavandan 360 radyatör desteği de var
Olabilir hocam fiyatıda iyi şuanda değerlendircem teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,905
Üyeler
184,699
Son üye