FaceyYourFears
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Merhaba arkadaşlar daha önce konu açmıştım ancak çok fazla yardım gelmedi ve o günden sonra kasa ve psuya biraz daha bütçe ayırmaya karar verdiğim için tekrardan konu açtım.Yeni bir sistem topluyorum.Aldığım parçalar şu şekilde.
İşlemci: ryzen 5 7500f
Anakart:Asus prime b650m-k
ekran kartı:ASUS PRIME RADEON RX 9070 XT OC 16GB
Ram: Patriot viper venom rgb 2x16 gb 6400mz 32 cl
ssd: kioxia exceria plus g3 1 tb
soğutma:Thermalright Phantom Spirit düşünüyorum.
İlk defa sistem topladığım için Kasa ve güç kaynağı konusunda kararsızım yardımlarınızı bekliyorum.Akvaryum kasa düşünüyorum ama hava akışı konusunda endişelerim var açıkcası.Şuan aklımdaki modeller şunlar
www.n11.com
Bu iki model arasındayım zokonun 7 fanlı olması ve kumandalı olması benim için güzel ama markayı bilmiyorum.Hangisini tercih etmeliyim?Yada başka bir model önerir misiniz??Akvaryum olmaz zorunda değil.
Güç kaynağı olarakta
www.akakce.com
Bu modeli düşünüyorum 750w da olur ama bu fiyata 850w olması cezbedici geldi.Yine başka önerileriniz varsa bekliyorum.Şimdiden teşekkürler
İşlemci: ryzen 5 7500f
Anakart:Asus prime b650m-k
ekran kartı:ASUS PRIME RADEON RX 9070 XT OC 16GB
Ram: Patriot viper venom rgb 2x16 gb 6400mz 32 cl
ssd: kioxia exceria plus g3 1 tb
soğutma:Thermalright Phantom Spirit düşünüyorum.
İlk defa sistem topladığım için Kasa ve güç kaynağı konusunda kararsızım yardımlarınızı bekliyorum.Akvaryum kasa düşünüyorum ama hava akışı konusunda endişelerim var açıkcası.Şuan aklımdaki modeller şunlar
Zoko King Kumandalı ARGB Fanlı Temper Camlı Oyuncu Kasası 7 x 12 CM Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Zoko King Kumandalı ARGB Fanlı Temper Camlı Oyuncu Kasası 7 x 12 CM Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Bu iki model arasındayım zokonun 7 fanlı olması ve kumandalı olması benim için güzel ama markayı bilmiyorum.Hangisini tercih etmeliyim?Yada başka bir model önerir misiniz??Akvaryum olmaz zorunda değil.
Güç kaynağı olarakta
Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, 3.695,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu modeli düşünüyorum 750w da olur ama bu fiyata 850w olması cezbedici geldi.Yine başka önerileriniz varsa bekliyorum.Şimdiden teşekkürler