Neler Yeni

Asus Rog Ally mı, Nintendo Switch Oled mi?

XScole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Gülenç
Merhaba. Ben bir konsol oyuncusuyum. Şuanda evden çok uzaktayım ve kendime bir el konsolu almak istiyorum. Seçeneklerim arasından nintendo switch oled ve Asus rog ally var.

Ben şöyle düşünüyorum: Nintendo alırsam tekrardan oyun almak zorunda kalacağım ve asus rog ally e göre daha uzun oyun oynayacağım ve Asus rog ally ın yarı fiyatına alabiliyorum. Asus rog ally alırsam önceden epic gamesten aldığım oyunları oynayabileceğim ve gamepass kullanabileceğim ancak switch e göre AAA oyunları 1 saat civarı oynayabileceğim sanırım. Bu açığı da powerbank ile kapatmayı düşündüm. Steam Deck almak istemiyorum çünkü steamde hiç oyunum yok. Laptop almak da istemiyorum çok konforlu gelmiyor. Aradığım şey konsol konforu.

Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Her iki tarafın artısı ve eksisi var. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mert Güler
Oyunlara tekrardan ödeyeceğin para ile rog ally ye güçlü bir powerbank almanı tavsiye ederim , ihtiyacın olduğunda tekrardan kullanabilirsin powerbanki en azından
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca prizin yanındayken direk güce bağlı olarak saatlerce oynayabilirsin (askeri bir görevde vs olmadığını varsayarak konuşuyorum )

XScole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Gülenç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunlara tekrardan ödeyeceğin para ile rog ally ye güçlü bir powerbank almanı tavsiye ederim , ihtiyacın olduğunda tekrardan kullanabilirsin powerbanki en azından

Ayrıca prizin yanındayken direk güce bağlı olarak saatlerce oynayabilirsin (askeri bir görevde vs olmadığını varsayarak konuşuyorum )
Cevabınız için teşekkürler. Prize bağlayıp oynamayı düşünmüyorum. Elimde özgürce oynamayı istiyorum. Dediğiniz gibi tekrar oyun almak yerine powerbank almak iyi olacaktır.

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mert Güler
Cevabınız için teşekkürler. Prize bağlayıp oynamayı düşünmüyorum. Elimde özgürce oynamayı istiyorum. Dediğiniz gibi tekrar oyun almak yerine powerbank almak iyi olacaktır.
Rica ederim bütçenizi aşmazsa bu powerbanki öneririm 40.000 mah

Son düzenleme:

hamzasrq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hamza

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Merhaba. Ben bir konsol oyuncusuyum. Şuanda evden çok uzaktayım ve kendime bir el konsolu almak istiyorum. Seçeneklerim arasından nintendo switch oled ve Asus rog ally var.

Ben şöyle düşünüyorum: Nintendo alırsam tekrardan oyun almak zorunda kalacağım ve asus rog ally e göre daha uzun oyun oynayacağım ve Asus rog ally ın yarı fiyatına alabiliyorum. Asus rog ally alırsam önceden epic gamesten aldığım oyunları oynayabileceğim ve gamepass kullanabileceğim ancak switch e göre AAA oyunları 1 saat civarı oynayabileceğim sanırım. Bu açığı da powerbank ile kapatmayı düşündüm. Steam Deck almak istemiyorum çünkü steamde hiç oyunum yok. Laptop almak da istemiyorum çok konforlu gelmiyor. Aradığım şey konsol konforu.

Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Her iki tarafın artısı ve eksisi var. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Asus fog ally oyun oynarken şarj olmuyor bilginize sadece daha yavaş bitiyor şarjı

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Bu hafta sonu bende alicam

Knk 45w veren şarj aleti direk işlemciye veriyor gücü
Bilmiyorum ki hocam ya bence nintendo daha mantıklı ps gibi crack oluyorsa öyle kullanılabilir

hamzasrq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hamza

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Banada nintendo daha mantikli geldi

Rog ally x vardi aklimda yurd dişina giden tanidiğim yok
Bence gereksiz bi cihaz o paraya güzel pc toplanır nintende daha ucuz ve daha ergonomik bence

Top Bottom