Neler Yeni

Asus Rog Laptop Şarj Girişim Arızalandı

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
arkadaşlar merhaba elimde bulunan Asus Rog G15 513-RM HF-267 modelli laptopta şarj girişim temassızlık yapıyor, kendi sitesinde detaylarda 100w'a kadar type-c kablosu ile de şarj olabildiği yazılı ama 100w bir adaptör alsam cihaz yine de performans/turbo modunda çalışır mı emin değilim çünkü şu an şarj halindeyken rtx3060'ı en iyi şekilde kullanabiliyorum onun dışında içindeki amd çipini kullanıyor ve haliyle performans baya kayba uğruyor, type-c kablosu ile bu şarj durumunu durumu deneyen varsa yardımcı olabilir mi?

Mithril

80+ Silver
arkadaşlar merhaba elimde bulunan Asus Rog G15 513-RM HF-267 modelli laptopta şarj girişim temassızlık yapıyor, kendi sitesinde detaylarda 100w'a kadar type-c kablosu ile de şarj olabildiği yazılı ama 100w bir adaptör alsam cihaz yine de performans/turbo modunda çalışır mı emin değilim çünkü şu an şarj halindeyken rtx3060'ı en iyi şekilde kullanabiliyorum onun dışında içindeki amd çipini kullanıyor ve haliyle performans baya kayba uğruyor, type-c kablosu ile bu şarj durumunu durumu deneyen varsa yardımcı olabilir mi?
bir bilgisayarcıda şarj soketini değiştirt hocam en basit çözüm. 100w ile laptopun performans modunda çalışacağını sanmıyorum çalışsa bile bataryanız gittikçe düşer bir süre sonra pc kapanır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,742
Üyeler
171,443
Son üye
ressquick
Top Bottom