çok bakındım ama birkaç kıytırık markayı 950ye buldum 1150 bunu almak mantıklı dıyorsun yani 6 yıllık olması sorun cıkartmazNormal fiyat alınabilir taş çatlasa 900'e bulursun
Zaten çok eski kart yani çok bir şey beklememek gerekirçok bakındım ama birkaç kıytırık markayı 950ye buldum 1150 bunu almak mantıklı dıyorsun yani 6 yıllık olması sorun cıkartmaz
eski oldugunu biliyorum kardesime alacagım benım pcyı rahat bıraksın dıye sadec 6 yıllık olması ekstra sorun cıkartır mı satıcı test için evim musait değil al kullan sıkıntı cıkarsa iade alırım dediZaten çok eski kart yani çok bir şey beklememek gerekir
Denemeden görmeden 2. El kart almaeski oldugunu biliyorum kardesime alacagım benım pcyı rahat bıraksın dıye sadec 6 yıllık olması ekstra sorun cıkartır mı satıcı test için evim musait değil al kullan sıkıntı cıkarsa iade alırım dedi
video istesem olmaz mı adam ev musit değil dediDenemeden görmeden 2. El kart alma
Tabi olur adamdan 10dk lık furmark testi iste çeksin atsınvideo istesem olmaz mı adam ev musit değil dedi
testin sonucu nasıl olmalı tam bilmiyorum ne cıkmalı ne çıkarsa iyidirTabi olur adamdan 10dk lık furmark testi iste çeksin atsın
sonucu bize at bakarıztestin sonucu nasıl olmalı tam bilmiyorum ne cıkmalı ne çıkarsa iyidir
tamamdır sağolun isteyip atıyorumsonucu bize at bakarız
aynısı var 61 fps alıyorum furmark 2 de bu hafta yaptım hatta söyle furmark 2 testi yapsın.testin sonucu nasıl olmalı tam bilmiyorum ne cıkmalı ne çıkarsa iyidir