RX Red Alınır fiyatına göre çok güzel klavye bende de var baya iyi.Xpg Summoner de bilek desteği ve ses tekerleği var ama bana yine asus daha mantıklı geliyor. sizce alınır mı?
Dezavantajına denk gelmedim gayet iyi klavyekötü yanları var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onun klavye ile bir alakası yok? Senin odan tozluysa klavyede tozlanır , odan temiz olsa bile yine tozlanabilir bu klavye ile alakalı bir şey değil ki.Alınır , ben de bir süre kullandım fazlasıyla iyi. Sadece gövdesi çok tozlanıyor.
Alınır , ben de bir süre kullandım fazlasıyla iyi. Sadece gövdesi çok tozlanıyor.
Dezavantajına denk gelmedim gayet iyi klavye
Xpg Summoner daha çok hoşuma gitti ama rog kalitesi de ayrı olur.
İndirimi Bekle , girebilir zaten dolar çok artmıyor fiyatlar artmazsizce 24 kasımı bekleyeyim mi yoksa şimdi mi sipariş vereyim. beklemek istemiyorum ama indirime girecek mi onu da bilmiyorum.
5-6 klavye değiştirdim sanırım , aralarında gövde de toz durumunu yaşadığım tek klavye oydu. Benden kaynaklı da olabilir bilmiyorum.Onun klavye ile bir alakası yok? Senin odan tozluysa klavyede tozlanır , odan temiz olsa bile yine tozlanabilir bu klavye ile alakalı bir şey değil ki.
ben olsam summoner alırdım sırf rog diye o özelliklerden vazgeçmem ben zaten aynı kalitede ürünler rog tabii ki kötü değil ama bu daha mantıklıXpg Summoner de bilek desteği ve ses tekerleği var ama bana yine asus daha mantıklı geliyor. sizce alınır mı?