İkisi bambaşka bir panel kullanmasına karşın panel tipi bile farklı. Arkadaşın kullandığı TN panel iken sizin baktığınız İPS. İsim benzerliği var. XG248Q tepe bir modele benziyor. Bakmaya üşendim. Açıkçası aynı kefeye koymak bana mantıklı gelmedi.Şu tarz yorumlar cidden içimi çok rahatlatıyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Asusta iyi dell de iyi burada ürünün fiyatına ve kalitesine bakarım.Hocam Asus mu Dell mi deseler burda herkes asus markasını tercih etmez mi ?
Kullanmadım ama incelemesini gördüm. Renk gamutu ve parlaklık oldukça iyi. Renk doğruluğu, gamma vs de iyi çıkmış. Alienware serisi zaten markanın premium serisi oluyor. Asusta muadili rog işte.Hocam sizce nasıl bir monitör ? Beğendiniz mi ?
Milyar dolarlık şirket hocam niye güvenemiyorsunuz?Hocam Dell markasına hiç güvenemiyorum ya monitör de iki marka bilirim BenQ ve Asus inşallah bu monitör beni üzmez ya

Dell - Vikipedi
Yabancı kaynaklardan Dell markasına ait incelemeler de paylaşayım. Bayağı popüler bir marka.
AW2525HM incelemesi.

Alienware AW2525HM 25-inch 320 Hz gaming monitor review: Colorful and competition-ready
The Alienware AW2525HM is a 25-inch IPS FHD gaming monitor with 320 Hz, Adaptive-Sync, HDR10 and wide gamut color.
320Hz急速高刷Alienware外星人AW2525HM显示器评测
在当今的电竞与高端游戏显示领域,戴尔科技旗下Alienware外星人品牌无疑占据着举足轻重的地位。自诞生以来,该系列便以卓越的性能、前卫的设...
Alienware serisiyle alakalı pc hocası video çekmiş, eh işte pek ciddiye almam ama belki sizin için önemlidir.

BU LAPTOP ISINMIYOR DENİLDİ, ALDIM. - AlienWare Aurora 16 İncelemesi
Ürünler: https://ggentr.co/Alienware16 (işbirliği)Yeni bir laptop incelemesi ile birlikteyiz. Ürünü Instagram üzerinden yorumlarda listeme yazmıştım. Sonrası...

Son düzenleme: