Atatürk gençliğe hitabeyi okuyor.

O gençlik bu gençlik değik :D.
Şimdiki tüm gençlik; zina peşinde, rakı içiyor, sigara içiyor ve her türlüğü pisliği yiyor.
Ayrıca ahlaksız ve boş boş işlerlerle uğraşıyor, valorant oynuyor.
Şey sen moderoterle iftira atıp ban yiyen elamandın dimi doğru.

Şey sen moderoterle iftira atıp ban yiyen elamandın dimi doğru.
Ne iftirası oğlum? RTE yazdım diye küfürden uyarı verdiler :D. Böyle mantıklı bir yönetim he he :D.
1688913042756.png

Son düzenleme:
Ne iftirası oğlum? RTE yazdım diye küfürden uyarı verdiler :D. Böyle mantıklı bir yönetim he he :D.
Alıntıyı görüntüle
Hala yalana devam etmen komik orda küfür yazdığını çok net hatırlıyorum hatta mesajı düzenledikten sonra mu moderatörler sapma sapan uyarı veriyor diyince Mehmet abi seni banlamıştı

Hala yalana devam etmen komik orda küfür yazdığını çok net hatırlıyorum hatta mesajı düzenledikten sonra mu moderatörler sapma sapan uyarı veriyor diyince Mehmet abi seni banlamıştı
Ben RTE yazdım diye küfürden uyarı yedim. Neyin düzelemesi anlamadım ki :D. Küfür yazdığımı ve düzenlediğimi hatırlamıyorum çünkü. Abine selam söyle ama küfür ettiğimi hatırlamıyorum ve saçma sapan şekilde ban atıyorlar.

Düzenlemiş olsam bile zaten küfür gözükmüyor, ceza almam yine saçma olur. Çünkü düzenlediğim zaman ortada mesaj yok zaten.

Şimdiki tüm gençlik; zina peşinde, rakı içiyor, sigara içiyor ve her türlüğü pisliği yiyor.
Sanane milletin hayatından isteyen istediğini yaparda içerde bu arada konuyla çok alakasız yazmışsın yani boş yapmışsın

bunu yazan adam lol sevmediğimi söylediğim için bana ***** diyen adam ne kadar çelişkili değilmi

15 yaşında ergenin teki gençliğin kötü gidişatından yakınıyor HAHAHAHAHAH
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanane milletin hayatından isteyen istediğini yaparda içerde bu arada konuyla çok alakasız yazmışsın yani boş yapmışsın
uçmuş zaten forumdan ucube sanırım annesinden babasından görmediği ilgiyi forumdan görmeye çalışıyor

bizde senle aynı havayı soluyoruz bize de yazık

Ben RTE yazdım diye küfürden uyarı yedim. Neyin düzelemesi anlamadım ki :D. Küfür yazdığımı ve düzenlediğimi hatırlamıyorum çünkü. Abine selam söyle ama küfür ettiğimi hatırlamıyorum ve saçma sapan şekilde ban atıyorlar.

Düzenlemiş olsam bile zaten küfür gözükmüyor, ceza almam yine saçma olur. Çünkü düzenlediğim zaman ortada mesaj yok zaten.
1688919464210.png

O konuda da saçma sapan algı yapıp yönetimi zan altında bırakmaya çalışan uyanığın biriydin. Uzun süreli uzaklaştırmıştım seni ama anlaşılan trollüğe devam etmeye karar vermişsin. O düzenleme geçmişini gördüğümüzü tahmin etmen gerekiyordu böyle işlere girmeden önce. Ha inatla hatırlamıyorum diyorsan B12 eksikliği olabilir. İnsanlara 2. kez iftira atmaya çalıştığın için kalıcı olarak uzaklaştırıyoruz seni.

Güzelim konunun böyle kirlenmesine üzüldüm açıkcası.

Geri