1700 pahalı bence haberin olsun1699'a koydum mavisini diğerleri özellikle siyahı daha yüksek fiyatlandırdım açıkcası.
1700 pahalı bence haberin olsun1699'a koydum mavisini diğerleri özellikle siyahı daha yüksek fiyatlandırdım açıkcası.
Temudan aldığınızdan kasıt eğer aulanın keycapslerse denemedim maalesef.Ben bu temudan aldığımı taktım monsgeek e olmadı mesela ışık konumlandırması altta ona özel keycaps yapmışlar zaten ama genel olarak ışık şiddeti düşük geldi bana sanada öyle geldi mi?
Apexlerin tekini bana paketlehocam benim total 4 aula 1 820 max 3 apex 1 pro olacak 5 dakika önce bu konuyu okuyup 1 tane daha aldım. ama satmayı düşünmüyorum aula ordusu kuracağım bu konuları okudukça
Ben de 7 kasımda sipariş ettim umarım south gelir1699'a koydum mavisini diğerleri özellikle siyahı daha yüksek fiyatlandırdım açıkcası.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada umarım geçen gün aldığım bu yeni kutulardan gelir.
Şuan satılmayabilir acelem yok. Piyasada var şuan o yüzden yüksek geliyor ancak normal satış fiyatı kendi sitesinde vergisiz olarak 70 dolar. Artık satışı da yok ayrıca temu da o yüzden ileride artacaktır fiyatlar1700 pahalı bence haberin olsun
hocam bana kalırsa böyle bir fiyattan satıldığı bilinmese ve sarı sitelerdeki ilan sayısı da bu kadar fazla olmasa ürünün 3 4k edeceğini düşünüyorum. Tabi 800 TL'ye satılan ürün için şu an 1700 falan pahalı ama normalde bu donanımlı rakiplere bakılınca ekranlı ve manyetik şarj istasyonlu dock 400 mah batarya ile 1700 bedava bu mouse için eğer temuda böyle bir fiyata satıldığı bilinmeseydi tabi.1700 pahalı bence haberin olsun
yok temudan aldığım puddingleri monsgeek klavyeme taktım ama güzel olmadı ışıklandırması altta olduğu için birde monsgeek in ışık şiddeti bana az geliyor nedense bu aula klavyeye nazaranTemudan aldığınızdan kasıt eğer aulanın keycapslerse denemedim maalesef.
parayı bulmayalım özellikle sen evi koleksiyouna çevirirsin heryer de set olurhocam benim total 4 aula 1 820 max 3 apex 1 pro olacak 5 dakika önce bu konuyu okuyup 1 tane daha aldım. ama satmayı düşünmüyorum aula ordusu kuracağım bu konuları okudukça
aynı kısıden kac sipariş verdınızApex ler bugün geldi. Total 5 aula 3 apex 1 pro benim
yok artık razer alırım buna bin basar okadarda değilhocam bana kalırsa böyle bir fiyattan satıldığı bilinmese ve sarı sitelerdeki ilan sayısı da bu kadar fazla olmasa ürünün 3 4k edeceğini düşünüyorum. Tabi 800 TL'ye satılan ürün için şu an 1700 falan pahalı ama normalde bu donanımlı rakiplere bakılınca ekranlı ve manyetik şarj istasyonlu dock 400 mah batarya ile 1700 bedava bu mouse için eğer temuda böyle bir fiyata satıldığı bilinmeseydi tabi.
Yeni versiyonu ne zaman satın almıştın acaba?Arkadaşlar ilk aldığım beyaz klavye kuzey yönlü ışıklandırmaya sahipti. Bugün elime ulaşan beyazda ise güney yönlü ışıklar mevcut. Ses olarak güneye bakan daha tok diyebilirim fakat sizce hangisini kullanmalıyım? Kuzeye bakanın ışıkları daha homojen güneye bakan gözümü alıyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
South facing sadece side print keycaplere özel olarak biliyordum. Ama bu galiba yeni versiyon kutusu falan da daha değişik.
paketleyim hocamTemudan aldığınızdan kasıt eğer aulanın keycapslerse denemedim maalesef.
Apexlerin tekini bana paketle