Neler Yeni

Aula F75 hem south facing hem de north facing olarak geldi.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Eve gideyim tek tek hepsini söküp bakacağım south facing var mı diye ben üzülmüştüm north facing diye hadi hayırlısı

Gurkanpiro

80+ Gold
1700 cok pahalı geldı apexı koyan arkadas onun yerıne 200 300 koyar mad r yada mchose a5 alırdım

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
yusuf ecer
Ben bu temudan aldığımı taktım monsgeek e olmadı mesela ışık konumlandırması altta ona özel keycaps yapmışlar zaten ama genel olarak ışık şiddeti düşük geldi bana sanada öyle geldi mi?
Temudan aldığınızdan kasıt eğer aulanın keycapslerse denemedim maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam benim total 4 aula 1 820 max 3 apex 1 pro olacak 5 dakika önce bu konuyu okuyup 1 tane daha aldım. :D ama satmayı düşünmüyorum aula ordusu kuracağım bu konuları okudukça :D
Apexlerin tekini bana paketle :D

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
yunus emre
1699'a koydum mavisini diğerleri özellikle siyahı daha yüksek fiyatlandırdım açıkcası.

Bu arada umarım geçen gün aldığım bu yeni kutulardan gelir.
Ben de 7 kasımda sipariş ettim umarım south gelir

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can
1700 pahalı bence haberin olsun
Şuan satılmayabilir acelem yok. Piyasada var şuan o yüzden yüksek geliyor ancak normal satış fiyatı kendi sitesinde vergisiz olarak 70 dolar. Artık satışı da yok ayrıca temu da o yüzden ileride artacaktır fiyatlar

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
umut
1700 pahalı bence haberin olsun
hocam bana kalırsa böyle bir fiyattan satıldığı bilinmese ve sarı sitelerdeki ilan sayısı da bu kadar fazla olmasa ürünün 3 4k edeceğini düşünüyorum. Tabi 800 TL'ye satılan ürün için şu an 1700 falan pahalı ama normalde bu donanımlı rakiplere bakılınca ekranlı ve manyetik şarj istasyonlu dock 400 mah batarya ile 1700 bedava bu mouse için eğer temuda böyle bir fiyata satıldığı bilinmeseydi tabi.

Bilal539

80+ Silver
Temudan aldığınızdan kasıt eğer aulanın keycapslerse denemedim maalesef.
yok temudan aldığım puddingleri monsgeek klavyeme taktım ama güzel olmadı ışıklandırması altta olduğu için birde monsgeek in ışık şiddeti bana az geliyor nedense bu aula klavyeye nazaran

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
eyyüb
hocam benim total 4 aula 1 820 max 3 apex 1 pro olacak 5 dakika önce bu konuyu okuyup 1 tane daha aldım. :D ama satmayı düşünmüyorum aula ordusu kuracağım bu konuları okudukça :D
parayı bulmayalım özellikle sen :D evi koleksiyouna çevirirsin heryer de set olur :D

Bilal539

80+ Silver
hocam bana kalırsa böyle bir fiyattan satıldığı bilinmese ve sarı sitelerdeki ilan sayısı da bu kadar fazla olmasa ürünün 3 4k edeceğini düşünüyorum. Tabi 800 TL'ye satılan ürün için şu an 1700 falan pahalı ama normalde bu donanımlı rakiplere bakılınca ekranlı ve manyetik şarj istasyonlu dock 400 mah batarya ile 1700 bedava bu mouse için eğer temuda böyle bir fiyata satıldığı bilinmeseydi tabi.
yok artık razer alırım buna bin basar okadarda değil :D

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can
Arkadaşlar ilk aldığım beyaz klavye kuzey yönlü ışıklandırmaya sahipti. Bugün elime ulaşan beyazda ise güney yönlü ışıklar mevcut. Ses olarak güneye bakan daha tok diyebilirim fakat sizce hangisini kullanmalıyım? Kuzeye bakanın ışıkları daha homojen güneye bakan gözümü alıyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

South facing sadece side print keycaplere özel olarak biliyordum. Ama bu galiba yeni versiyon kutusu falan da daha değişik.
Yeni versiyonu ne zaman satın almıştın acaba?

Top Bottom