Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 KLAVYE 28TL!!! Temu İndirim Rehberi

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,784
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Tamamen rastgele diye biliyorum. Kendi birkaç hesabım var, arkadaşımın birkaç var. Hepsini aynı şekilde açtık, numara vs girmedik (girdiklerimizde de limit vardı daha doğrusu), 2mizin de 1er hesabında nedense minimum sepet tutarı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Spesifik olarak bu promosyondan bahsedilmediği için OP hocam @Remi ve diğer değerli arkadaşlara fikir danışmak istiyorum. Promosyona wincredit yazıp ulaşabiliyorsunuz. Burda gösterdiği şeyi özetleyecek olursam %4ü 38TL eden ürün alırsam 600 credit verecek. 950 lira ediyor harcanması gereken. Buna vergi dahil mi diye kontrol etmek için 2 şekilde sepet oluşturdum biri vergi dahil 940, diğeri 1100TL. 940 olanda checkoutta 600credit promosu için "accelerate to win" yazıyor, 1100lük sepette "After payment, promised to get" yazıyor, yani vergi dahil 950. Kötü tarafı bu ekranda indirim kuponunuzu kullanamıyorsunuz, hesabıma tanımlı %20 var fakat sadece ana sepette çalışıyor. Öte yandan bu ekranda minimum sepet tutarı 480.

Herhangi bir şekilde credit alan arkadaşlara sorum şu: 601 liralık ürünü -600 ile sepete atsam vergiyi yine tam fiyatından mı ödüyorum? Klavyeye çıkan %50 indirim promosyonunda vergisi de yarı yarıya alınıyordu ama tabi onda durum farklı, direk ürün düşük fiyattan gösteriliyor. Emin olmak için sorayım dedim ama muhtemelen bu credit ürün+normal vergisi üzerindenn 600 düşürüyordur.

Sonuç olarak pek kârlı gelmedi. Gidip yine klavye alsam tam fiyatından, bir sonraki klavye 350 liraya gelmiş olacak.
Alıntıyı görüntüle
şunu yapamayan arkadaşlar herhangi bir kredi iadesine tıklayın zaten %50 iade diyor buda 510TL yapıyor max alırsanız eğer.
600TL olan yeni hesaplar için, multi account var galiba yeni hesap açsamda bana gelmiyor bu 600 liralık olay

Promosyon sekmesinde meaaj yok gözüküyor niye? Yeni kullanıcıyım yeni cihaz.
bende aynı şekil, wifi bile etkileyebilir bence

IMG_9412.jpeg
Örnek bi sepet, 1400 e geliyor ama 500 iade veriyor böylelikle 900 e almış oluyosunuz. Müşteri hizmetlerinden 110tl kupon alırsanız 610 lira kupon oluyor diğer klavye neredeyse bedavaya geliyor ama öyle bi sistem yapmışlar ki indirimi kazanmak önce alışveriş yapıyosun sonra kullanmak için tekrar alışveriş yapıyosun sistem çok iyi seni içerde tutmaya çalışıyor, indirim ve alışveirş bağımlısı oluyosun

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,784
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
Şuraya aula f75 klavye düşmüyor ya sabahtan beri yeniliyom

Ekler

• Screenshot_20241115_233006_Temu.jpg
    Screenshot_20241115_233006_Temu.jpg
    970.1 KB · Hit: 57

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,784
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
yenilemen önemli değil ki algoritmayı bilmen lazım, sürekli pc ekipmanlarını aratman ve bakman lazım ama yinede gelmeyebiliyor bazen ben pes ettim 2 gündür yapamıyorum

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,442
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Alıntıyı görüntüle

burda nasıl bulabilirim yardımcı olur musun ?
Ürün aratma kısmı yoksa klavyeyi sepete ekleyip sonra beğenilenlere kaydedip sayfayı yenile illa ki denk gelecektir

Burada çıkması gerçekten zor maalesef klavye tarzı ürünleri sepetinize ekleyip ya da kaydederseniz promosyon dışında algoritmayı güncelleyebilirsiniz

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1

asd341

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Furkan Sarımehmetoğlu
Ben verdim siparişi bakmadım indiirme vs 700 e 70tllik indiirmden yararlandım sadece

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,784
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
şunu yapamayan arkadaşlar herhangi bir kredi iadesine tıklayın zaten %50 iade diyor buda 510TL yapıyor max alırsanız eğer.
600TL olan yeni hesaplar için, multi account var galiba yeni hesap açsamda bana gelmiyor bu 600 liralık olay

bende aynı şekil, wifi bile etkileyebilir bence

Alıntıyı görüntüleÖrnek bi sepet, 1400 e geliyor ama 500 iade veriyor böylelikle 900 e almış oluyosunuz. Müşteri hizmetlerinden 110tl kupon alırsanız 610 lira kupon oluyor diğer klavye neredeyse bedavaya geliyor ama öyle bi sistem yapmışlar ki indirimi kazanmak önce alışveriş yapıyosun sonra kullanmak için tekrar alışveriş yapıyosun sistem çok iyi seni içerde tutmaya çalışıyor, indirim ve alışveirş bağımlısı oluyosun
Alıntılar mısınız hangi mesaj?

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,442
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Hocam müşteri hizmetlerine ne yazdınız acaba kupon için beni kabul etmedi
Kendim bir şey yazmadım ancak indirimlerden yararlanamıyorum minvalinde bir şey yazarsan kabul görür diye düşünüyorum

MertZEN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert Devecioğlu
Ürün aratma kısmı yoksa klavyeyi sepete ekleyip sonra beğenilenlere kaydedip sayfayı yenile illa ki denk gelecektir

Burada çıkması gerçekten zor maalesef klavye tarzı ürünleri sepetinize ekleyip ya da kaydederseniz promosyon dışında algoritmayı güncelleyebilirsiniz
beğenilere nerden kaydediyoruz bu temuda

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,442
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era