Aula F75 Switchleri elle mi çıkarılıyor

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,175
Aula f75 aldım geldim eve mavi puddingli dedim space ve enteri siyah orijinal keycapsler ile değiştirip bi bakayım enteri çıkarmaya çalıştım çıkmadı enter switchle beraber çıktı bu klavyenin switchleri lehimsiz kendi kendine mi çıkıyor ben mi yanlış bir şey yaptım?

Doğru yaptın kendi sökme aparatı var delikleri denk gelecek şekilde bastırırsan yerine oturur

Aula f75 aldım geldim eve mavi puddingli dedim space ve enteri siyah orijinal keycapsler ile değiştirip bi bakayım enteri çıkarmaya çalıştım çıkmadı enter switchle beraber çıktı bu klavyenin switchleri lehimsiz kendi kendine mi çıkıyor ben mi yanlış bir şey yaptım?
evet hotswap bir klavye sorun yok geri takarsan yerine çalışmaya devam eder

Hotswap zaten elinle geri tak çalışır

Hot swap özellikli switchleri istediğin gibi söküp takabilirsin tuşlar fazla bastırılınca zor geliyor switchle beraber çıkabiliyor bazen

abi bozulan tuşu degistirip devam etmen cok güzel bişey değil mi ya yıllarca bitane bozulan tuş da dahi klavyeyi çöpe attım :D

abi bozulan tuşu degistirip devam etmen cok güzel bişey değil mi ya yıllarca bitane bozulan tuş da dahi klavyeyi çöpe attım :D
Hemen sağ tarafımda d tuşu bozulduğu için emekliye ayırıp aynı gün gidip bu aulayı almamı sağlayan Razer blackwidow chroma klavyem var…
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hemen sağ tarafımda d tuşu bozulduğu için emekliye ayırıp aynı gün gidip bu aulayı almamı sağlayan Razer blackwidow chroma klavyem var…
Adamlar 4 tanede yedek switch göndermiş onuda geçtim zor durumlarda benim için pgup pgdn ve end tuşlarıda yedek tuş :D

swıtchlerı cıkarınca bazen bakır olan alttakı gırısler donuyor onları gerı duzelt bılgıın olsun

swıtchlerı cıkarınca bazen bakır olan alttakı gırısler donuyor onları gerı duzelt bılgıın olsun
Ya yanlışlıkla 3 kez çıkardım ucunde de taktım sorunsuz calıstı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,874
Üyeler
184,696
Son üye
xolcaay
Geri