türknet 75 mbit sabit kotasız 8 upload var 88 lira ödüyorum500 gb bence yetmeyecektir çünkü hem internet hızlı hemde wifi sürekli açık olduğundan dolayı sen bir şey indirmesen bile güncellemeler vs kotayı aşabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam hangi firma hızları neler ve ne kadar ödüyorsunuz ?
Biz de 4 kişiyiz 8mbps kullanıyoz. Annem vakit buldukça youtube izler babam sosyal medyada takılır kardeşimle ben herşeyi kullanıyoruz. Pcden youtube film indirme oyun falan ortalama 650-700 kullanıyoruz. Ben olsam saatli paketi alırdım, eski tarifelerinde aylık kaç kullanıyorsun onlara nazaran karar verebilirsin.Merhabalar dostlar 1-2 ay sonra iss ile taahhütüm bitecek ve binamızda altyapısı olan kablonete geçiş yapacağım. 100 mbps downloadlık bir tarife var ancak kotası 500 GB. Acaba bitirip aşım yapar mıyız bilemedim. 4 kişilik bir aileyiz ve annem durmadan bein connect'ten dizi film izler. Ben PC başındayken kardeşim youtube ya da netflix'te takılır. Ancak ona rağmen 500 GB bir hayli fazla geldi bana. Öyle durmadan bilgisayarıma oyun indiren birisi de değilim açıkçası. Sizce kotalı paketi seçmeli miyim? Yoksa kablonet'in akıllı sınırsız denilen bir paketi daha var, o da 00:00-19:00 arası 100 mbps, 19:00-24:00 arası 24 mbps hizmet veriyor. Şu an halihazırda 24 mbps'lik bir internet kullanıyorum ancak internetin en çok kullanıldığı saatlerde bu hıza düşüşü beni endişelendiriyor. Sizce ne yapmalıyım ve paket aşımı gibi durumda ek paketler alır mıyım?
hacı sana bişey sölim ben akıllı sınırsız kullanıyorumMerhabalar dostlar 1-2 ay sonra iss ile taahhütüm bitecek ve binamızda altyapısı olan kablonete geçiş yapacağım. 100 mbps downloadlık bir tarife var ancak kotası 500 GB. Acaba bitirip aşım yapar mıyız bilemedim. 4 kişilik bir aileyiz ve annem durmadan bein connect'ten dizi film izler. Ben PC başındayken kardeşim youtube ya da netflix'te takılır. Ancak ona rağmen 500 GB bir hayli fazla geldi bana. Öyle durmadan bilgisayarıma oyun indiren birisi de değilim açıkçası. Sizce kotalı paketi seçmeli miyim? Yoksa kablonet'in akıllı sınırsız denilen bir paketi daha var, o da 00:00-19:00 arası 100 mbps, 19:00-24:00 arası 24 mbps hizmet veriyor. Şu an halihazırda 24 mbps'lik bir internet kullanıyorum ancak internetin en çok kullanıldığı saatlerde bu hıza düşüşü beni endişelendiriyor. Sizce ne yapmalıyım ve paket aşımı gibi durumda ek paketler alır mıyım?
peki seçim olaraktamı 75mb seçtiniz yoksa 100 mb satın alıp 75mi geliyortürknet 75 mbit sabit kotasız 8 upload var 88 lira ödüyorum
ağustos ayında 200gb, eylül ekim kasım aylarında ortalama 420-440 arası. Bu paket 100mbps olunca artacaktır bence. O yüzden ben de saatlik pakete sıcak bakmaya başladımBiz de 4 kişiyiz 8mbps kullanıyoz. Annem vakit buldukça youtube izler babam sosyal medyada takılır kardeşimle ben herşeyi kullanıyoruz. Pcden youtube film indirme oyun falan ortalama 650-700 kullanıyoruz. Ben olsam saatli paketi alırdım, eski tarifelerinde aylık kaç kullanıyorsun onlara nazaran karar verebilirsin.
Hocam napıyorsunuz ya o kadar Kardeşim ebada derse giriyor deli gibi film izliyor oyun oynuyor bende aynı şekilde annem babamda dahil olmak üzere televizyon bile internete bağlı 85 mbps download hız almama rağmen ben o kadar anca yapıyorum438 GB'lık bir kullanımımız olmuş. Bu tabii ki 24 mbps olduğu için az olabilir. Bunu 100 yapınca sizce ne kadarlık bir kullanımımız olur acaba?
şu an zaten kendi internetimle de 40-50 ping alıyorum cs'de. Bende de ping olmuyor ama yayın falan açmayı düşünüyorum o yüzden 100 mbps cazip geliyor. artık yayınları ya gündüz ya da gece açacağızhacı sana bişey sölim ben akıllı sınırsız kullanıyorum
oyunu gündüz indiriyorum
akşam oynuyorum ping olmuyor ama senin yaşadığın yere de bağlı
Alp abime bak beeAylık 700GB Üzeri rahat kullanılıyor.
upload önemli yayın açarkenşu an zaten kendi internetimle de 40-50 ping alıyorum cs'de. Bende de ping olmuyor ama yayın falan açmayı düşünüyorum o yüzden 100 mbps cazip geliyor. artık yayınları ya gündüz ya da gece açacağız