Aynı durum sizde var mı ?

Reaksiyon skoru
28
Beyler ilk öncelikle sağlıklı ve iyi günler dilerim.
Sabah kalktığımda PC yi açtım ve internetimin aşırı derecede yavaş olduğunu farkettim bu durum sizdede aynı mıdır ?
TurkNet kullanıyorum aldığım hız 13 mbps Ama şuan 160 kpbs.

Ekler

• Opera Anlık Görüntü_2020-10-07_110117_fast.com.png
    Opera Anlık Görüntü_2020-10-07_110117_fast.com.png
    49.3 KB · Hit: 65
TT
Screenshot_4.png

Sabah kalktığımda PC yi açtım ve internetimin aşırı derecede yavaş olduğunu farkettim bu durum sizdede aynı mıdır ?
şu aralar herkes internete yüklendiği için aksaklık çıkmış olabilir yada steam bir şey güncelliyo olabilir

Bende şuan test ettim problem yok bende.

aga fast'i sadece yurtdışı server ping hesaplaması için kullanın bence. onun dışında full speedtest.net

Problem yok. Modem hat değerlerini kontrol et. İnternet bir sürür sebepten ektileniyor.

şu aralar herkes internete yüklendiği için aksaklık çıkmış olabilir yada steam bir şey güncelliyo olabilir
kontrol ettim ne yazık ki hiçbir güncelleme yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aga fast'i sadece yurtdışı server ping hesaplaması için kullanın bence. onun dışında full speedtest.net
Orada da aynı değerler veriyor baktım.

Problem yok. Modem hat değerlerini kontrol et. İnternet bir sürür sebepten ektileniyor.
Ona nereden bakıcam yardımcı olabilir misin biraz ?

Arkadaşlar şu anda özellikle türk telekom kullanıcılarında geçici bir ping sorunu var. benim pingim 5 iken şimdi test yaptığımda 15 çıktı. bu arada izmir'de oturuyorum. türk telekom izmir speedtest sunucusu bayraklı civarında, bölge genel sunucusu ise ışıkkent gişelerinden ilerideki sanayi sitesinde bulunuyor. speedtest için geçerli olan birincil sunucuda bir bakım yapılıyor olabilir çünkü planlı çalışma duyurularında burayı da eklemişler. birkaç dakika içerisinde geçer sanırım.

kontrol ettim ne yazık ki hiçbir güncelleme yok.

Orada da aynı değerler veriyor baktım.

Ona nereden bakıcam yardımcı olabilir misin biraz ?

benim rehberler dolanıyor gene. bi 2-3 gün önce modem rehberi isteyen bi iki kişi vardı bugün modem rehberi geliyor.

Arkadaşlar şu anda özellikle türk telekom kullanıcılarında geçici bir ping sorunu var. benim pingim 5 iken şimdi test yaptığımda 15 çıktı. bu arada izmir'de oturuyorum. türk telekom izmir speedtest sunucusu bayraklı civarında, bölge genel sunucusu ise ışıkkent gişelerinden ilerideki sanayi sitesinde bulunuyor. speedtest için geçerli olan birincil sunucuda bir bakım yapılıyor olabilir çünkü planlı çalışma duyurularında burayı da eklemişler. birkaç dakika içerisinde geçer sanırım.
bu arada bendeki ping düzeldi ancak hem eba saatleri olduğundan hem de kardeşim derste olduğundan 7mbpslik bir kayıp söz konusu.

Superonline. Olması gereken ortalama 35 ama max 35 görûyor ortalama 25

Ekler

• Screenshot_20201007-112059_nPerf.jpg
    Screenshot_20201007-112059_nPerf.jpg
    642.8 KB · Hit: 37
modemi kapatıp açıp denediniz mi ?
Modem nedir ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,558