Ayt fizik dengesizliğı

Montofteam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
832
Ayt fizikte geçen apotemi denemesinde 2 doğru 12y yani -1 net yaptım bundan 2 önceki denemede 13d 1y yaptım sizce bu sorun nasıl çözülür hani konular demek ki tam değil ama nasıl halledicem bunu? Yapamasam hiç alırım 0 dan tüm konuları bitiririm ama şu an bunu yapmam baya zaman kaybı olacak

Zaman kaybı olmaz hocam günde 1 konu tekrar etseniz max 1 saatinizi alır daha 3 dan fazla var sınava yapılır her şey

Tek tek kendini eksik hissetettiğin konularda çalışma uap

Zaman kaybı olmaz hocam günde 1 konu tekrar etseniz max 1 saatinizi alır daha 3 dan fazla var sınava yapılır her şey
Hocam tekrar sorun değil zaten çoğu konuyu az çok anladım sorun azıcık zor sorulduğunda hemen bocalıyorum yinede başlamaya değer mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek tek kendini eksik hissetettiğin konularda çalışma uap
Konu olarak değilde Zor sorulunca yapamıyorum hocam zor bi kaynak mı başlasam ne yapsam

Son düzenleme:
Hocam tekrar sorun değil zaten çoğu konuyu az çok anladım sorun azıcık zor sorulduğunda hemen bocalıyorum yinede başlamaya değer mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu olarak değilde Zor sorulunca yapamıyorum hocam zor bi kaynak mı başlasam ne yapsam
o zaman bol bol soru çözüp yapamadıklarının cözümlerini izleyerek öğrenmen lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,835
Üyeler
183,472
Son üye
evrennc
Geri