9800x3d bile besler, iyi bir tercih olmuş hayırlı olsun.başlıkta bahsetmiş olduğum anakartla 7800x3d işlemci aldım. Sizce 7800x3d gibi güçlü ve ısınan bi işlemci için yeterli midir? Yorumlarınızı bekliyorum
keşke 8 faz bir anakart almasaydın 8+2+2 12 fazlı anakart almışsınbaşlıkta bahsetmiş olduğum anakartla 7800x3d işlemci aldım. Sizce 7800x3d gibi güçlü ve ısınan bi işlemci için yeterli midir? Yorumlarınızı bekliyorum
Hocam açıkçası çok yüksek bir teknik bilgiye sahip değilim ben de böyle bi tercih yaptımkeşke 8 faz bir anakart almasaydın 8+2+2 12 fazlı anakart almışsın
Aynı kombinasyonu 3 aydır kullanıyorum oc de yaptım uv de stabilitesini bozmuyor anakart hayırlı olsunbaşlıkta bahsetmiş olduğum anakartla 7800x3d işlemci aldım. Sizce 7800x3d gibi güçlü ve ısınan bi işlemci için yeterli midir? Yorumlarınızı bekliyorum
Beslerbaşlıkta bahsetmiş olduğum anakartla 7800x3d işlemci aldım. Sizce 7800x3d gibi güçlü ve ısınan bi işlemci için yeterli midir? Yorumlarınızı bekliyorum
başlıkta bahsetmiş olduğum anakartla 7800x3d işlemci aldım. Sizce 7800x3d gibi güçlü ve ısınan bi işlemci için yeterli midir? Yorumlarınızı bekliyorum
bende de x670-p-csm var 7800x3d aldım beyler, sıkıntı olmaz demi ?
Hocam açıkçası çok yüksek bir teknik bilgiye sahip değilim ben de böyle bi tercih yaptım![]()
Patriot viper venom 6000mhz cl30 ramlerim varsiz kafayı yemişsiniz.
anakartın güzel anakart 9950x3d bile kullanırsın dostum ama bellek overclock'unda yetenekli bir anakart hynix a belleklerin varsa 8000+ birşeyler deneyebilirsin anlıyorsan ki sanmıyorum anakartından memnun kal kullan kısaca
Patriot viper venom 6000mhz cl30 ramlerim var
Aynen öyle stok olarak kullanmak yeter bana 1080p oynayacağım zatentamam 8000mhz + çalıştırabilirsin IMC'den yana skntı olmazsa ki buyk ihtimalle olmaz ama bazı viper venom o ramlerde artık hynix a dışı çıkabiliyormuş hynix a mı diye bakıp 8000'de çalıştırabilirsiniz ama yok hiç gerek yokmuş aslında 7800x3d kullanıyorsunuz zaten oradan alacağınız bi performans artışı yok