Neler Yeni

Baba web kodlamaya izn verimyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
Arkadaşlar babam beni mobilyaya gönderdi ben istememe rağmen ben kendisine dedim web kodlamaya gidecem ne yapmalıyım

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Semih Aydın
Sektörün içerisinden birisi olarak baban şu an bir tık daha iyi yapmış olabilir.
Web kodlamada Frontend'de ne kadar iyi olursan ol sektör doygunluğa ulaştığı için istihdamı çok zor.
Backend kısmında sadece backend öğrenrisen freelance bile çalışır en kötü asgari ücreti doğrultursun ama bazı aylar aç kaldığın da olur.
Full Stack olursan iş buluırsun ama onda da asp.net gibi kurumsalların kullandıkları alt yapıları kullanman gerekir ki düzgün maaş alasın.

Web kısmında bir şeyler yapıp ailene hevesli, iştahlı bir şekilde göster.
Bir süre sonra anlayacaklardır ama o zamana kadar HTML + CSS + PHP bile yazsan ve bundan 3 kuruş da olsa kazansan ailenin olaya bakışı değişebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani şimdi web sitesi yapimi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide mobulyayida sevmiyorum

Bide mobulyayida sevmiyorum

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
844
İsim
Mehmetcan İvrendi
Arkadaşlar babam beni mobilyaya gönderdi ben istememe rağmen ben kendisine dedim web kodlamaya gidecem ne yapmalıyım
Hocam Öncelikle Şuan Web Kısmın'da iş nerdeyse yok denecek durum'da diye biliyorum Her taraf'ta Frontend vs. Var yukardaki arkadaşında dediği gibi backend'de belki para bulursun ama Oda Özellikle türkiye'de çok saçma gereksinimler istiyor vs. vs. Kısaca Web unut ve Java/JavaScript/Python Öğren

Ayrıca Baban Seni neden işe koydu bir sebebi özel değilse söylermisin lütfen

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
Hocam Öncelikle Şuan Web Kısmın'da iş nerdeyse yok denecek durum'da diye biliyorum Her taraf'ta Frontend vs. Var yukardaki arkadaşında dediği gibi backend'de belki para bulursun ama Oda Özellikle türkiye'de çok saçma gereksinimler istiyor vs. vs. Kısaca Web unut ve Java/JavaScript/Python Öğren

Ayrıca Baban Seni neden işe koydu bir sebebi özel değilse söylermisin lütfen
Öncelikle ben ticareteydim ve çalışıyordum adam dövmeye başladığı için çıktım ve iş yoktu hicbiryerde sonra babam nakil alıp sanayi okuluna verdi şimdi ordan mobilya devam ediyorum ve ayrıca mobilyayı semiyorum

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
844
İsim
Mehmetcan İvrendi
Sektörün içerisinden birisi olarak baban şu an bir tık daha iyi yapmış olabilir.
Web kodlamada Frontend'de ne kadar iyi olursan ol sektör doygunluğa ulaştığı için istihdamı çok zor.
Backend kısmında sadece backend öğrenrisen freelance bile çalışır en kötü asgari ücreti doğrultursun ama bazı aylar aç kaldığın da olur.
Full Stack olursan iş buluırsun ama onda da asp.net gibi kurumsalların kullandıkları alt yapıları kullanman gerekir ki düzgün maaş alasın.

Web kısmında bir şeyler yapıp ailene hevesli, iştahlı bir şekilde göster.
Bir süre sonra anlayacaklardır ama o zamana kadar HTML + CSS + PHP bile yazsan ve bundan 3 kuruş da olsa kazansan ailenin olaya bakışı değişebilir.
Hocam PHP ölmemişmiydi 😂 var mı Hayla PHP öğrenen Yani deymez şahsen PHP bir artısı yok İş bulmak'ta baya eskidi Onun yerine Altarnatifleri yönelmek daha iyi olur şahsen

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
Kensinede söyledin

yav ne kodlaması kardeşim mobilya ustası işsiz kalmaz ama üniversite okuyan işsiz kalır baban iyi yapmış
Ben mobilyada sevmiyorum

Yonelmem gereken alternatif varsa söylerseniz sevinirim

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Semih Aydın
Hocam PHP ölmemişmiydi 😂 var mı Hayla PHP öğrenen Yani deymez şahsen PHP bir artısı yok İş bulmak'ta baya eskidi Onun yerine Altarnatifleri yönelmek daha iyi olur şahsen
PHP kolay kolay ölmez hocam :D
Laravel, CodeIgniter gibi güzel frameworkleri var + html css php basit oluyor yani başlangıçta tutup JS'da React öğren demek ne kadar mantıklı olurdu :D

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
844
İsim
Mehmetcan İvrendi
PHP kolay kolay ölmez hocam :D
Laravel, CodeIgniter gibi güzel frameworkleri var + html css php basit oluyor yani başlangıçta tutup JS'da React öğren demek ne kadar mantıklı olurdu :D
Evet rect zor Olabilir ama JavaScript baya basit hocam yada bana öyle geldi bilmiyorum He Python Kadar kısa değil ama Öğrenilme hızı ve mantığı vs.
Kısa ve kolay gibi geldi

Ayrıca react dışında Python'nun php'ye de rakip olduğunu duydum he Python'nı PHP yerine kullana'nı görmedim ama kullanıldığı söyleniyor TR'de olmasada yurt dışında baya kullanan varmış php'nin yerine

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Sercan GÖKALP
Kardeşim ben çok yüksek puan yapmama rağmen zamanında yanlış yönlendirme ile elektrik elektronik okudum ne yazık ki. Baban ille de bir meslek sahibi olmanı istiyorsa seni okuldan alsın açık liseye kaydettirsin mobilyacı olmanı istiyorsa direkt bir mobilya atölyesine versin hem paranı kazanırsın hem 4 senede okulda öğreneceğinin 10 misli şey öğrenirsin. Meslek liselerinde ne yazık ki sadece amele yetiştiriyorlar ben 4 yıl elektrik elektronik okudum bunun yerine herhangi bir firmada veya dükkanda çalışıyor olsaydım hem tonla para kazanırdım hem de liseden mezun olmama rağmen 4 senelik iş tecrübem olurdu. Ülkemizdeki meslek liseleri yetkin eleman yetiştirmek yerine ne yazık ki sadece amele yetiştiriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
Abicim benim sevdiğim yer yazılım dir ama ben mobilyada yüzüne bile bakmak istemiyorum

Hem şimdi JavaScript öğreniyorumki mobilyada gitimiyimdiye

Cimbomlu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Kayra Onat
Abicim benim sevdiğim yer yazılım dir ama ben mobilyada yüzüne bile bakmak istemiyorum

Hem şimdi JavaScript öğreniyorumki mobilyada gitimiyimdiye
c# bakabilirsin javascriptden sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,178
Üyeler
163,957
Son üye
ET7isBEST