Babam için Samsung A16 alınır mı?

Mori74

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
11000
Merhaba geçenlerde burada telefon önerisi için başlık açmıştım. Huawei P Smart 2019 64 gb telefonumu S24 Fe 256 gb telefon ile değiştirdim ve eski telefonumu babama verdim. Ancak o telefon o kadar kasıyor ve yetersiz kalıyor ki ona bir telefon hediye etmek istiyorum. Kendisi kamera kullanmaz, bataryası uzun gidecek ve kasmayacak bir telefon arıyorum. Vatan Bilgisayar vade farksız 6 taksit ile bu telefonu satıyor sizce ayda 1500-2000 tl fiyat ile bu telefon alınabilir mi ? Alınamaz ise sizce hangi telefonları incelemeliyim?

ben de yaşlı bir akrabama alacağım ilk akıllı telefonu olarak a06 ve a16 arasında kaldım

Merhaba geçenlerde burada telefon önerisi için başlık açmıştım. Huawei P Smart 2019 64 gb telefonumu S24 Fe 256 gb telefon ile değiştirdim ve eski telefonumu babama verdim. Ancak o telefon o kadar kasıyor ve yetersiz kalıyor ki ona bir telefon hediye etmek istiyorum. Kendisi kamera kullanmaz, bataryası uzun gidecek ve kasmayacak bir telefon arıyorum. Vatan Bilgisayar vade farksız 6 taksit ile bu telefonu satıyor sizce ayda 1500-2000 tl fiyat ile bu telefon alınabilir mi ? Alınamaz ise sizce hangi telefonları incelemeliyim?
alınmaz.

Samsun o.O2

Dedem Realme 10 kullanıyor. Ucuz yollu ama güçlü telefon. Aşırı memnun. Tavsiye ederim
Telefonu kutudan çıkarır çıkarmaz 2 büyük android güncellemesi aldı. Helio G99 işlemci ve 8 GB RAM de büyük artı. 128 GB baz hafızalı model iş görür.

Alternatif olarak redmi 13 pro 256 gb modeli var sizce a35 mi note 13 pro mu tercih etmeliyim
Redmi K serisi dışın da çöp marka ayrıca işletim sistemi rezalet
kesinlikle A35

Geri