RTX 5070'i Baban Alacaksa Okeyarkadaşlar babam 15 senelik falan bilgisayar öğretmeni. rx 500-400 serisinden beri amd ekran kartlarına eline sürmedi. 9070xt gösteriyorum, onu alma 5070 al diyor. nasıl amd'nin daha f/p olduğunu anlatırım? eskisi kadar kötü olmadığını anlatırım?
Baban haklı hala daha NVIDIA önde. Paran varsa 5070 Tİ al kafan rahat etsin.arkadaşlar babam 15 senelik falan bilgisayar öğretmeni. rx 500-400 serisinden beri amd ekran kartlarına eline sürmedi. 9070xt gösteriyorum, onu alma 5070 al diyor. nasıl amd'nin daha f/p olduğunu anlatırım? eskisi kadar kötü olmadığını anlatırım?
nvidia önde ona lafım yok ama amd de artık çok kötü değil. zaten hiçbir nvidia özelliğini de kullanmıyorum mfg olsun dlss olsunBaban haklı hala daha NVIDIA önde. Paran varsa 5070 Tİ al kafan rahat etsin.
Sorunsuz kullanırsın diyorum aldır NVIDIA geç. AMD ile sürücü bekler durursun en ufak sorunda o da düzelmez.nvidia önde ona lafım yok ama amd de artık çok kötü değil. zaten hiçbir nvidia özelliğini de kullanmıyorum mfg olsun dlss olsun
Uğraşmaya gerek yok Nvidia alıyorsa onu al daha iyi zaten.arkadaşlar babam 15 senelik falan bilgisayar öğretmeni. rx 500-400 serisinden beri amd ekran kartlarına eline sürmedi. 9070xt gösteriyorum, onu alma 5070 al diyor. nasıl amd'nin daha f/p olduğunu anlatırım? eskisi kadar kötü olmadığını anlatırım?
5070, 9070 XT den daha mı iyi?Uğraşmaya gerek yok Nvidia alıyorsa onu al daha iyi zaten.
evet öylebaba sözü dinle driver sorunları wattman hatalarıyla ugraşma kral adammışişlemciyide intel kafasındadır kesin
Donanım arşivi videoları
arkadaşlar babam 15 senelik falan bilgisayar öğretmeni. rx 500-400 serisinden beri amd ekran kartlarına eline sürmedi. 9070xt gösteriyorum, onu alma 5070 al diyor. nasıl amd'nin daha f/p olduğunu anlatırım? eskisi kadar kötü olmadığını anlatırım?