Çözüldü✓ Babama AMD'nin Kötü Olmadığını Nasıl Anlatırım?

Anlatmana gerek yok, 5070 yerine 9070XT alsan dünyan çok mu değişecek? Güncel orta sınıf bir ekran kartı aldırabiliyorsun daha ne istiyorsun ki? Biraz baba sözü dinlemeyi öğrenin, bırakın bu şımarıklıkları.

arkadaşlar babam 15 senelik falan bilgisayar öğretmeni. rx 500-400 serisinden beri amd ekran kartlarına eline sürmedi. 9070xt gösteriyorum, onu alma 5070 al diyor. nasıl amd'nin daha f/p olduğunu anlatırım? eskisi kadar kötü olmadığını anlatırım?
RTX 5070'i Baban Alacaksa Okey :)

arkadaşlar babam 15 senelik falan bilgisayar öğretmeni. rx 500-400 serisinden beri amd ekran kartlarına eline sürmedi. 9070xt gösteriyorum, onu alma 5070 al diyor. nasıl amd'nin daha f/p olduğunu anlatırım? eskisi kadar kötü olmadığını anlatırım?
Baban haklı hala daha NVIDIA önde. Paran varsa 5070 Tİ al kafan rahat etsin.

Baban haklı hala daha NVIDIA önde. Paran varsa 5070 Tİ al kafan rahat etsin.
nvidia önde ona lafım yok ama amd de artık çok kötü değil. zaten hiçbir nvidia özelliğini de kullanmıyorum mfg olsun dlss olsun

nvidia önde ona lafım yok ama amd de artık çok kötü değil. zaten hiçbir nvidia özelliğini de kullanmıyorum mfg olsun dlss olsun
Sorunsuz kullanırsın diyorum aldır NVIDIA geç. AMD ile sürücü bekler durursun en ufak sorunda o da düzelmez.

Babanın parasıyla alacak yaştaysan bırak alsın. Hiçbir fikri olmayan ekran kartından bi' haber değil sonuçta.

Uğraşmaya gerek yok Nvidia alıyorsa onu al daha iyi zaten.

baba gibi baba ekran kartında nvidia işlemcide intelci kral adam :D :D

Donanım arşivi videoları

aynen babasıda onu baştan sona izleyecekti uğraşıp kanka

boşver o zaman 5080 aldır babana birazda ben ekleyeyım baba de yoksa laf anlatamazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,986
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri